reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Oj no u nas odmawianie posiłków trwało chwilę...nawet jak już wyszły to dalej odmawiała...ale to dlatego , że szły następne bo u nas wyszło 5 w niecałe dwa tygodnie a łącznie odmawiała pokarmów jedzonych łyżeczką z dobre 3 tygodnie...Pisałam Wam wtedy , że kaszki 2 łyżeczki...zupki 3...itd...ale zaraz sprawdzę dokładniej:)po swoich wpisach oczywiście:)
Super , że kupy się wyregulowały...ale jak to przy zębach jutro może być znowu luźniejsza...
:)

A u nas na odwrót, mała ma wilczy apetyt, plus jak je łyżeczką to jeszcze ją przygryza. Fajnie by było jakby to się na wagę przekładało 😂

reklama
Cześć, miło, że jesteś z nami 🙂 Napisz coś o sobie.
Swoją drogą to ciekawe ile jest jeszcze takich dziewczyn ukrytych?🤔🙂
Nie wiem czy będę w stanie regularnie się udzielać ALE obiecuję, że się postaram ☺️ Jesteście tak szybkie, że czasami mam zaległości 50-60 stron Waszych postów 😅 a jak już nadrobię to mam nieaktualną wiedzę 😂 bo tak wszystko się tu zmienia 😵‍💫 Mam na imię Emilka i jestem z małopolski ☺️ mam 31 lat i 25.03. zostałam mamą Hani. Rodziłam naturalnie, szybko, bez ekscesów 😮‍💨 nawet mogę się pokusić o stwierdzenie, że całkiem fajnie wspominam poród. NATOMIAST przeorały mnie pierwsze miesiące, zmiana wszystkiego o 180’ zmęczenie i nowe obowiązki ogólnie.Nie żebym planując ciąże nie podejrzewala, że będzie ciężko ale nie sądziłam, że będzie aż tak 😅 mimo rodziny w pobliżu nie miałam i nie mam pomocy teściowej czy mamy. Jest tylko pomocny ale nadal tylko jeden mąż 🥴mogę powiedzieć, że dopiero teraz się odnajduję w miarę w obsłudze Hanuszki 😍 jest nam razem po prostu dobrze ☺️ Chciałabym na chwilę dodać jej zdjęcie, tylko najpierw powiedzcie mi, czy później będę mogła je usunąć? Czy dobrze Kojarzę, że Wy tak robicie?

Nie wiem czy będę w stanie regularnie się udzielać ALE obiecuję, że się postaram ☺️ Jesteście tak szybkie, że czasami mam zaległości 50-60 stron Waszych postów 😅 a jak już nadrobię to mam nieaktualną wiedzę 😂 bo tak wszystko się tu zmienia 😵‍💫 Mam na imię Emilka i jestem z małopolski ☺️ mam 31 lat i 25.03. zostałam mamą Hani. Rodziłam naturalnie, szybko, bez ekscesów 😮‍💨 nawet mogę się pokusić o stwierdzenie, że całkiem fajnie wspominam poród. NATOMIAST przeorały mnie pierwsze miesiące, zmiana wszystkiego o 180’ zmęczenie i nowe obowiązki ogólnie.Nie żebym planując ciąże nie podejrzewala, że będzie ciężko ale nie sądziłam, że będzie aż tak 😅 mimo rodziny w pobliżu nie miałam i nie mam pomocy teściowej czy mamy. Jest tylko pomocny ale nadal tylko jeden mąż 🥴mogę powiedzieć, że dopiero teraz się odnajduję w miarę w obsłudze Hanuszki 😍 jest nam razem po prostu dobrze ☺️ Chciałabym na chwilę dodać jej zdjęcie, tylko najpierw powiedzcie mi, czy później będę mogła je usunąć? Czy dobrze Kojarzę, że Wy tak robicie?

Tak, możesz dodać i spokojnie usunąć zdjęcia. 😊 Mi się tam zapomina usuwać.
Witaj w grupie, dobrze ze chociaż jest ten mąż do pomocy, bo chociaż jest ktoś by dzielić ten trud 😊 Czekamy na foto Hani

Dziecko mi się popsuło 🤣 zart oczywiście od 23 nie chciała spać, ziewała kręciła się ale nie spała wytrzymaliśmy z mężem do 1 ale potem już było ciężko więc wsadziliśmy małą do łóżeczka turystycznego i bawiła się sama o 4 zasnela I wylądowała w swoim łóżeczku. Z mezem nawet przysypialiśmy więc nie było tak źle🙂

Dziecko mi się popsuło 🤣 zart oczywiście od 23 nie chciała spać, ziewała kręciła się ale nie spała wytrzymaliśmy z mężem do 1 ale potem już było ciężko więc wsadziliśmy małą do łóżeczka turystycznego i bawiła się sama o 4 zasnela I wylądowała w swoim łóżeczku. Z mezem nawet przysypialiśmy więc nie było tak źle🙂
O matko moja w życiu sama nie bawiłaby się od 1 do 4....😱
Moja z resztą jak co noc też sobie przerwę urządziła ...dzisiaj trafiły nam się godz 24-2:30....bo wcześniej przez cały tydz w zegarku w ręce była pobudka o 1:30:oops:

reklama
O matko moja w życiu sama nie bawiłaby się od 1 do 4....😱
Moja z resztą jak co noc też sobie przerwę urządziła ...dzisiaj trafiły nam się godz 24-2:30....bo wcześniej przez cały tydz w zegarku w ręce była pobudka o 1:30:oops:
U nas znów więcej pobudek, podejrzewam że ma to związek z wychodzeniem kolejnej dwójki. 🤯

Do góry