Nelka bez problemu, bardzo lubi oglądać wszystko dookoła, ona od zawsze jest obserwatorem i wszystko obserwuję. Więc jak w wózku jej się nudziło to ja wzięłam na rączki i tak chodziłyśmy, buziaczki jej dawałam, mówiłam do niej a ona się tylko uśmiechała, cieszyła i rozglądała, także wiemy, że możemy jechać i nie będzie marudzić

Ale jednak staramy się by to były miejsca gdzie jest pokoik dla niemowlaka. W Auchan był taki właśnie z dwoma przewijak ami, z dwoma krzesłami, umywalka, stolikiem, można było wózkiem wjechać i tam ją sobie na karmiłam i przewinęłam

W galerii też jest taki pokoik, już lepszy, bo jest mata dla dzieci a na ścianach jakieś sensoryczne rzeczy, które można przesuwać, jest podgrzewacz do butelek, pampersy, podkłady papierowe na przewijak i toaleta obok dla rodziców także super. Jak jesteśmy tam to w tym pokoiku dajemy jej obiadek, karmimy się i przeijamy

takie pomieszczenie powinno być we wszystkich galeriach i takich większych sklepach oraz na stacjach benzynowych powinny być zawsze przynajmniej przewijak i krzesło do nakarmienia. Niestety nie wszędzie jest możliwość karmić dziecka... Szczególnie w zimę, no w aucie to tak nie bardzo... W lato w aucie karmiłam, ale nie w zimę.