reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
U mag to bym chyba w nocy musiała iść cały czas zła jakość powietrza a dla takich maluszków mega niebezpieczne to jest ☹️
zawsze sprawdzam jakość w apce no i polecam artykuł
najgorzej mieszkać wśród domów jednorodzinnych o dziwo przy ulicy tak źle nie jest 😱
A na wsi jak masz domki jednorodzinne to takim syfem palą że szkoda słów. U mojej mamy obok jest zakład pracy, robią łodzie z tworzyw sztucznych. Podejrzewamy że tym palą na zimę w piecu bo smród jest nieziemski plus czarno od tego palenia. Mówiłam mamie aby ktoś to wreszcie zgłosił bo jak się czegoś z płucami wszyscy nabawią to nie będzie wesoło. Tym bardziej że mama rodzinnie ma płuca obciążone.

A my dzisiaj nie wyjdziemy jakość powietrza jest tragiczna od wczoraj wieczorem 😬znowu ludzie palą jakimś szitem jak nie to wnerwia😡 a jak u Was?
U nas na szczęście jako, że jesteśmy blisko morza to powietrze jest przeważnie dobrej jakości. To ogromny plus mieszkania tutaj. Ale tragedia z tym paleniem czym popadnie w piecach, nie wiem czy kiedykolwiek się to zmieni 😠

U mag to bym chyba w nocy musiała iść cały czas zła jakość powietrza a dla takich maluszków mega niebezpieczne to jest ☹️
zawsze sprawdzam jakość w apce no i polecam artykuł
najgorzej mieszkać wśród domów jednorodzinnych o dziwo przy ulicy tak źle nie jest 😱
Ja mieszkam w bloku, ale są też domki i palą czym chcą. Codziennie inny kolor dymu 🤬
W Toruniu mieszkałam na osiedlu tzw. blokowisku które stoi na pięknej skarpie wiślanej w lesie. Wszyscy ogrzewanie miejskie. Tam jest powietrze kryształ. A niby miasto pełną gębą.
Zawsze gdy jeżdzilismy na narty, np. do Bukowiny czy Zieleńca t zastanawiałam się gdzie to czyste górskie powietrze???
Ubrania jak wyjęte z ogniska przywoziłam.

A my dzisiaj nie wyjdziemy jakość powietrza jest tragiczna od wczoraj wieczorem 😬znowu ludzie palą jakimś szitem jak nie to wnerwia😡 a jak u Was?
Narzeczony wczoraj szedł z Nelką na spacer o 16:30 na ostatnią drzemkę, a ja sobie robiłam ciasto 😁 Dzisiaj nie byliśmy na spacerze, bo teraz jedziemy do Auchan i do galerii w Bielsku, więc będzie mieć spacer po świątecznych działach 😅

reklama
Ja mieszkam w bloku, ale są też domki i palą czym chcą. Codziennie inny kolor dymu 🤬
W Toruniu mieszkałam na osiedlu tzw. blokowisku które stoi na pięknej skarpie wiślanej w lesie. Wszyscy ogrzewanie miejskie. Tam jest powietrze kryształ. A niby miasto pełną gębą.
Zawsze gdy jeżdzilismy na narty, np. do Bukowiny czy Zieleńca t zastanawiałam się gdzie to czyste górskie powietrze???
Ubrania jak wyjęte z ogniska przywoziłam.
no właśnie ja też ale takie niskie bo totalnie dookoła wszędzie domki więc nie mogli postawić innych, jakość niestety pozostawia wiele do życzenia i weź tu kuźwa z dzieckiem wyjdź a potem choróbska no ciekawe czemu 😡

Do góry