Patii26
Fanka BB :)
Nie, tylko myje normalnie płynem do naczyń bidon czy łyżeczki.Sterylizujecie jeszcze naczynia dla maluchów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, tylko myje normalnie płynem do naczyń bidon czy łyżeczki.Sterylizujecie jeszcze naczynia dla maluchów?
I Witamy!! ❤Świetnie że z nami jesteś i zapraszamy do nas ! Możesz śmiało z nami dyskutować, nie bój się!O i chyba nawet nie umiem w „odpowiedz” bo mialam odpisać na „dziewczyny wyjdźcie z ukrycia”
Niech wychodzą z tego ukrycia i niech piszą tutaj z nami! Zawsze można wymienić się doświadczeniamiCześć, miło, że jesteś z nami Napisz coś o sobie.
Swoją drogą to ciekawe ile jest jeszcze takich dziewczyn ukrytych?
My szczepiliśmy się już pierwsza dawką. Jest to bardzo ważne szczepionka, bo przeciwko zapalenia opon mózgowych, także u nas jak najbardziej. Mała po pierwszej dawce miała gorączkę dwa dni.Kilka dni przerwy bo gości mieliśmy i czasu nie było na czytanie a tu tyle stron u nad po oskrzelach ani śladu i dzięki temu przesypiamy ładnie nocki ale córka mi się przestawiła i teraz ma drzemki w ciągu dnia o 10 tak że 2 godziny i potem o 15 z 1,5 do 2 godzin. Dzięki temu wszystko mam na bieżąco ogarnięte potem o 21a nawet i po zasypia i nauczyliśmy ją że kładziemy się z nią do łóżka i ona kręci się wierci a potem kładzie się i sama.zasypia trwa to do 40 minut nawet ale warto bo oduczamy ją usypiania na rękach. Zauważyłam na tylko u niej że policzki ma jakieś zaróżowione coś to może znaczyć?! I mam pytanie bo byliśmy na bilansie na 9 miesięcy I pani zaproponowała nam szczepienie na meningokoki i nie wiem czy szczepić są to 3 szczepienie płatne po 360 zł. Pani powiedziała tylko trzeba ale.nie jest obowiązkowe i nic więcej
My meningokoki mamy za sobą. Jeszcze przypominająca została. Dobrusia już po komplecie. Po roczku rzeczywiście dwie dawki. Warto zrobić Nimenrix i Bexsero. Drogie, zwłaszcza Bexsero, ale poczytaj sobie o meningokokach, co mogą spowodować. Mi została najstarsza do zaszczepienia, ale na razie po prostu kasy nie mam.Kilka dni przerwy bo gości mieliśmy i czasu nie było na czytanie a tu tyle stron u nad po oskrzelach ani śladu i dzięki temu przesypiamy ładnie nocki ale córka mi się przestawiła i teraz ma drzemki w ciągu dnia o 10 tak że 2 godziny i potem o 15 z 1,5 do 2 godzin. Dzięki temu wszystko mam na bieżąco ogarnięte potem o 21a nawet i po zasypia i nauczyliśmy ją że kładziemy się z nią do łóżka i ona kręci się wierci a potem kładzie się i sama.zasypia trwa to do 40 minut nawet ale warto bo oduczamy ją usypiania na rękach. Zauważyłam na tylko u niej że policzki ma jakieś zaróżowione coś to może znaczyć?! I mam pytanie bo byliśmy na bilansie na 9 miesięcy I pani zaproponowała nam szczepienie na meningokoki i nie wiem czy szczepić są to 3 szczepienie płatne po 360 zł. Pani powiedziała tylko trzeba ale.nie jest obowiązkowe i nic więcej
Oj tam oj tam. Wyjdź z ukrycia i zostań z namiO i chyba nawet nie umiem w „odpowiedz” bo mialam odpisać na „dziewczyny wyjdźcie z ukrycia”
Ooo super, witamyJestem! Ja Was czytam w ukryciu kiedyś na początku, jeszcze w ciąży się coś tam wypowiadałam ale później narobiłam sobie zaległości i wypadłam na chwilę jesteście moją kopalnią wiedzy i rozrywka na trudne noce
my też po bexsero ale mam powiedziała że w 14 msż chce go zaszczepić nimerix także nie odrazu nie pytałam nawet czemu. jego pediatra jest taka że sama proponuję szczepienia nie muszę o nic wypytywać raczej ona przepytuje nas u zawsze życzy sobie nas oboje, wyznaje zasadę że jedno musi zająć się dzieckiem żeby spokojnie porozmawiaćMy meningokoki mamy za sobą. Jeszcze przypominająca została. Dobrusia już po komplecie. Po roczku rzeczywiście dwie dawki. Warto zrobić Nimenrix i Bexsero. Drogie, zwłaszcza Bexsero, ale poczytaj sobie o meningokokach, co mogą spowodować. Mi została najstarsza do zaszczepienia, ale na razie po prostu kasy nie mam.
Te dzieciaki są niemożliwerany kolejny sprzęt zainteresowania oczyszczacz powietrza nie odstępuje go na krok już nawet obczaił blokadę rodzicielską no co za mały