Mary2094
Fanka BB :)
W tym roku kosze z słodyczami.co kupujecie teściom na prezent zawsze mam problem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tym roku kosze z słodyczami.co kupujecie teściom na prezent zawsze mam problem![]()
to jednak bliżej ci do karooNo tak, Świdwin niedaleko, w sumie Szczecin też, droga super więc rzut beretemŚrednio lubię Szczecin ale to jednak duże miasto i ma też wiele pięknych miejsc. Jakiś czas temu odkryłam Jezioro Szmaragdowe ( chyba tak się nazywa) i piękne miejsce ogólnie. Ehhh ja to nie wiem czy w ogóle bym się odnalazła w jakimkolwiek większym mieście. Ja taka chyba malomiasteczkowa jestem, chciałabym na wieś nawet
![]()
Vaness ty kochasz wszystkie miastao matko w Szczecinie Kocham to miastojest na planie Paryża jest nie wiem czy do Paryża nie bliżej
![]()
My też już po dwóch dawkach i została tylko przypominająca. Preszlismy to bez żadnej gorączki itp.My meningokoki mamy za sobą. Jeszcze przypominająca została. Dobrusia już po komplecie. Po roczku rzeczywiście dwie dawki. Warto zrobić Nimenrix i Bexsero. Drogie, zwłaszcza Bexsero, ale poczytaj sobie o meningokokach, co mogą spowodować. Mi została najstarsza do zaszczepienia, ale na razie po prostu kasy nie mam.
Oj tam oj tam. Wyjdź z ukrycia i zostań z nami![]()
My też po dwóch bexero i jednej nimenrix...Za pierwszym razem był tylko mały stan podgorączkowy...37,6 a za drugim nie odnotowałam żadnych objawów...no chyba, że nieprzespaną noc w to zaliczamyKilka dni przerwy bo gości mieliśmy i czasu nie było na czytanie a tu tyle stronu nad po oskrzelach ani śladu i dzięki temu przesypiamy ładnie nocki ale córka mi się przestawiła i teraz ma drzemki w ciągu dnia o 10 tak że 2 godziny i potem o 15 z 1,5 do 2 godzin. Dzięki temu wszystko mam na bieżąco ogarnięte potem o 21a nawet i po zasypia i nauczyliśmy ją że kładziemy się z nią do łóżka i ona kręci się wierci a potem kładzie się i sama.zasypia trwa to do 40 minut nawet ale warto bo oduczamy ją usypiania na rękach. Zauważyłam na tylko u niej że policzki ma jakieś zaróżowione coś to może znaczyć?! I mam pytanie bo byliśmy na bilansie na 9 miesięcy I pani zaproponowała nam szczepienie na meningokoki i nie wiem czy szczepić są to 3 szczepienie płatne po 360 zł. Pani powiedziała tylko trzeba ale.nie jest obowiązkowe i nic więcej
Jestem! Ja Was czytam w ukryciukiedyś na początku, jeszcze w ciąży się coś tam wypowiadałam ale później narobiłam sobie zaległości i wypadłam na chwilę
jesteście moją kopalnią wiedzy i rozrywka na trudne noce
![]()
Akurat dobrze odpowiedziałaś na moje wezwanie do "ukrytych " czytelniczekO i chyba nawet nie umiem w „odpowiedz”bo mialam odpisać na „dziewczyny wyjdźcie z ukrycia”
![]()
Teściowie dostaną foto książkę ze zdjęciami z sesji świątecznej i ramkę z 2 zdjęciamico kupujecie teściom na prezent zawsze mam problem![]()
My losujemy w rodzinie kto kogo wybiera, bo za dużo nas wszystkich. W tym roku mamy szwagra z żoną.co kupujecie teściom na prezent zawsze mam problem![]()
oj chciałabym pół świataVaness ty kochasz wszystkie miastaz tego co piszesz to zwiedziłaś pół świata
Ja byłam po 10 na spacerze takim godzinnym i chyba już też nie wyjdę bo na zewnątrz jeden wielki swąd...A my dzisiaj nie wyjdziemy jakość powietrza jest tragiczna od wczoraj wieczoremznowu ludzie palą jakimś szitem jak nie to wnerwia
a jak u Was?
U mag to bym chyba w nocy musiała iść cały czas zła jakość powietrza a dla takich maluszków mega niebezpieczne to jestJa byłam po 10 na spacerze takim godzinnym i chyba już też nie wyjdę bo na zewnątrz jeden wielki swąd...![]()