Ja właśnie kupiłam odkurzacz pionowy i mop parowy. I powiem szczerze że bardziej jestem zadowolona z odkurzaczaMy też planujemy taki kupić, ale bardziej kusi mnie mop parowy i trzeba wybrać co najpierw
reklama
Jaśka najbardziej interesują światełka przy odkurzaczuteż maszeruje za odkurzaczem i jego głównym celem jest wydawanie dźwięków głośniejszych od odkurzacza.. Za pierwszym razem myślałam że się boi i to jest płacz ale okazało się że to są okrzyki radościMy mamy odkurzacz na akumulator, i dziś Nastka miała ubaw jak odkurzałam i postanowiła gonić odkurzacz, więc jak ja do kuchni, to ona za odkurzaczem i tak wszędzie
Mary2094
Fanka BB :)
Tez kilka razy próbowałam ją uspać bez skutku. Ogółem cały czas coś się mloda wierci ale ma zamknięte oczy.Nela też już śpi przy cycku bo od 13 nie spała. Próbowałam ja uspac na drzemkę o 16 ale nie chciała
Mary2094
No nie wiem co w tych odkurzaczach takiego zabawnegoJaśka najbardziej interesują światełka przy odkurzaczuteż maszeruje za odkurzaczem i jego głównym celem jest wydawanie dźwięków głośniejszych od odkurzacza.. Za pierwszym razem myślałam że się boi i to jest płacz ale okazało się że to są okrzyki radości
Mam pytanie do mam których maluchy jedzą rączkami czy odrazu wiedziały ze jedzenie trzeba wziąć do rączki i potem do buzi czy to trochę trwało?bo moje dziecko nie chce brać jedzenia do rąk, robi minę jakby się brzydził dziś żeby go zachęcić to dałam mu pomarańcza w kawałeczkach bo bardzo lubi.. I zamiast brać do rączki i do buzi to nachylał sie buzką nad talerzykiem i wciągał bezpośrednio z niego
On się cieszył ze w końcu będzie latał po czystej podlodzeale powiem Ci ze odkurzacz super, kupiłam ten co Ty maszNo nie wiem co w tych odkurzaczach takiego zabawnego
Patii26
A jaki macie?On się cieszył ze w końcu będzie latał po czystej podlodzeale powiem Ci ze odkurzacz super, kupiłam ten co Ty masz
BekoA jaki macie?
Niedługo mama
Haha ale chociaż, wie ze to to jedzenia bo mojemu jak dam na talerzu to bierze do rączek i z takim obrzydzeniem rozgniata i rozrzuca po podłodze , także blw nie szybko u nas zagości Haha tzn jak syn się trochę ogarnieMam pytanie do mam których maluchy jedzą rączkami czy odrazu wiedziały ze jedzenie trzeba wziąć do rączki i potem do buzi czy to trochę trwało?bo moje dziecko nie chce brać jedzenia do rąk, robi minę jakby się brzydził dziś żeby go zachęcić to dałam mu pomarańcza w kawałeczkach bo bardzo lubi.. I zamiast brać do rączki i do buzi to nachylał sie buzką nad talerzykiem i wciągał bezpośrednio z niego
reklama
Mary2094
Nam tydzień zajęło by zatrybiła że to trzeba wsadzić do buzi więc spokojnie, ogarnie sprawęMam pytanie do mam których maluchy jedzą rączkami czy odrazu wiedziały ze jedzenie trzeba wziąć do rączki i potem do buzi czy to trochę trwało?bo moje dziecko nie chce brać jedzenia do rąk, robi minę jakby się brzydził dziś żeby go zachęcić to dałam mu pomarańcza w kawałeczkach bo bardzo lubi.. I zamiast brać do rączki i do buzi to nachylał sie buzką nad talerzykiem i wciągał bezpośrednio z niego