reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
My mamy odkurzacz na akumulator, i dziś Nastka miała ubaw jak odkurzałam i postanowiła gonić odkurzacz, więc jak ja do kuchni, to ona za odkurzaczem i tak wszędzie 😂
Jaśka najbardziej interesują światełka przy odkurzaczu😀też maszeruje za odkurzaczem i jego głównym celem jest wydawanie dźwięków głośniejszych od odkurzacza.. 😆Za pierwszym razem myślałam że się boi i to jest płacz ale okazało się że to są okrzyki radości 🤣

Jaśka najbardziej interesują światełka przy odkurzaczu😀też maszeruje za odkurzaczem i jego głównym celem jest wydawanie dźwięków głośniejszych od odkurzacza.. 😆Za pierwszym razem myślałam że się boi i to jest płacz ale okazało się że to są okrzyki radości 🤣
No nie wiem co w tych odkurzaczach takiego zabawnego 😂

Mam pytanie do mam których maluchy jedzą rączkami 😁czy odrazu wiedziały ze jedzenie trzeba wziąć do rączki i potem do buzi czy to trochę trwało?bo moje dziecko nie chce brać jedzenia do rąk, robi minę jakby się brzydził 😵 dziś żeby go zachęcić to dałam mu pomarańcza w kawałeczkach bo bardzo lubi.. I zamiast brać do rączki i do buzi to nachylał sie buzką nad talerzykiem i wciągał bezpośrednio z niego 🤦‍♀️

Mam pytanie do mam których maluchy jedzą rączkami 😁czy odrazu wiedziały ze jedzenie trzeba wziąć do rączki i potem do buzi czy to trochę trwało?bo moje dziecko nie chce brać jedzenia do rąk, robi minę jakby się brzydził 😵 dziś żeby go zachęcić to dałam mu pomarańcza w kawałeczkach bo bardzo lubi.. I zamiast brać do rączki i do buzi to nachylał sie buzką nad talerzykiem i wciągał bezpośrednio z niego 🤦‍♀️
Haha ale chociaż, wie ze to to jedzenia bo mojemu jak dam na talerzu to bierze do rączek i z takim obrzydzeniem rozgniata i rozrzuca po podłodze , także blw nie szybko u nas zagości Haha tzn jak syn się trochę ogarnie🤣🤣🤣😉😉

reklama
Nam tydzień zajęło by zatrybiła że to trzeba wsadzić do buzi więc spokojnie, ogarnie sprawę 😃

Do góry