reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
My mamy odkurzacz na akumulator, i dziś Nastka miała ubaw jak odkurzałam i postanowiła gonić odkurzacz, więc jak ja do kuchni, to ona za odkurzaczem i tak wszędzie 😂
Jaśka najbardziej interesują światełka przy odkurzaczu😀też maszeruje za odkurzaczem i jego głównym celem jest wydawanie dźwięków głośniejszych od odkurzacza.. 😆Za pierwszym razem myślałam że się boi i to jest płacz ale okazało się że to są okrzyki radości 🤣

Jaśka najbardziej interesują światełka przy odkurzaczu😀też maszeruje za odkurzaczem i jego głównym celem jest wydawanie dźwięków głośniejszych od odkurzacza.. 😆Za pierwszym razem myślałam że się boi i to jest płacz ale okazało się że to są okrzyki radości 🤣
No nie wiem co w tych odkurzaczach takiego zabawnego 😂

Mam pytanie do mam których maluchy jedzą rączkami 😁czy odrazu wiedziały ze jedzenie trzeba wziąć do rączki i potem do buzi czy to trochę trwało?bo moje dziecko nie chce brać jedzenia do rąk, robi minę jakby się brzydził 😵 dziś żeby go zachęcić to dałam mu pomarańcza w kawałeczkach bo bardzo lubi.. I zamiast brać do rączki i do buzi to nachylał sie buzką nad talerzykiem i wciągał bezpośrednio z niego 🤦‍♀️

Mam pytanie do mam których maluchy jedzą rączkami 😁czy odrazu wiedziały ze jedzenie trzeba wziąć do rączki i potem do buzi czy to trochę trwało?bo moje dziecko nie chce brać jedzenia do rąk, robi minę jakby się brzydził 😵 dziś żeby go zachęcić to dałam mu pomarańcza w kawałeczkach bo bardzo lubi.. I zamiast brać do rączki i do buzi to nachylał sie buzką nad talerzykiem i wciągał bezpośrednio z niego 🤦‍♀️
Haha ale chociaż, wie ze to to jedzenia bo mojemu jak dam na talerzu to bierze do rączek i z takim obrzydzeniem rozgniata i rozrzuca po podłodze , także blw nie szybko u nas zagości Haha tzn jak syn się trochę ogarnie🤣🤣🤣😉😉

reklama
Nam tydzień zajęło by zatrybiła że to trzeba wsadzić do buzi więc spokojnie, ogarnie sprawę 😃

Do góry