reklama
Jak wrócę do domu to podam Ci dokładnie z jakiej mam firmy
Możesz, dać namiar?
Patii26
Fanka BB :)
No dzieci potrafią zaskakiwać z umiejętnościami, z dnia na dzień nowe umiejętności idą im coraz lepiej Nela jak zakumala pełzania tak teraz mata jest bee i pełza po całym mieszkaniu Spokojnie obiadu nie mogę zjeść bo od razu z maty przypełza pod stolik do moich laci albo wyciąga rzeczy spod stołu kontakty już musieliśmy zabezpieczyć, bo zaczęła w nich grzebać. Na czworaki co chwilę wstaje i tak mocno się buja, prawie już siada na tych nogach i już coraz częście próbuję robić kroczki nóżkami do przodu na czworakach, więc lada dzien skoordynuje ręce z nogami i będzie raczkowaćRuszą w najmniej oczekiwanym momencie Jasiek na początku listopada jeszcze nie raczkował a 5 listopada zaczął raczkować i odrazu wstawac..tak samo było z siedzieniem. Parę dni temu nie potrafił siedzieć, tylko się gibał na boki jak galareta.. A od wczoraj już pewnie siedzi i siada sam z różnych pozycji. Także myślę że jak wasze maluchy ruszą to nie nadążycie za nimi Ja czekam teraz aż Jasiek poczyni jakieś postępy w jedzeniu tzn.nie w ilości..tylko konsystencji bo na postępy w spaniu i zasypianiu nie liczę
O kurde, zdrówka dla małegoU nas było podobnie , w piątek parę razy kaszlnął i też trochę było słychać katar ze względu na to ,że zbliżał się weekend pojechałam go osłuchać było ok dostaliśmy witaminę jakis syropek coś na katar na wszelki wypadek robiłam inhalacje i d..... od wczoraj jesteśmy na antybiotyku bo już coś zeszło na oskrzela. Doktor powiedział w 40 % to zasługa idących zębów a i jeszcze mnie pocieszył że alergicy chorują dlużej
My jeszcze nie wiemy, ale raczej mija przyjaciółka z chłopakiem i córeczką pół roku starszą od Nelki przyjdą do nas, posiedzimy, pogadamy, pogramy w cośJak zamierzacie spędzić Sylwestra?
Ja kupiłam małemu słuchawki wygluszajace bo u nas dużo fajerwerków zawsze i wszędzie głośna muzyka taki czas zastanawiam się jak to będzie?
Na bank po kalarepie kupa tak śmierdziałaJuż 9,3 kg ale odkąd zaczął chyba wstawać to mu spadło wiesz mój też czasem 2-3 jednego dnia ale w 3 różnych pieluchach a nie jednej
wiem też że po stałych śmierdzi ale to wybitnie nie wiem może coś takiego zjadł ale jadł fasolkę szparagowa a na podwieczorek puree z kalarepy
Wow, już śnieg u Was? U nas dzis słonecznie bardzo, ale okropnie mroźnieU nas dzisiaj pierwszy śnieg zaliczony, wyszłam z małym na balkon żeby dotknął Śmieszne te dzieci są chichrał się. teraz niestety deszcz pada i tak jesteśmy na spacerze oczywiście śpi zimno jest jak na Sybirze
Patii26
My dzisiaj miałyśmy szczepienie I dawka Bexero na meningokoki. Mała waży 9300 g, czyli w ciągu 2 miesięcy przybrała tylko 660 g, ale jest teraz ruchliwa więc dlatego Po szczepieniu spała półtorej h, przed spaniem podałam jej pedicetamol. Teraz na razie czuje się dobrze.
L
LipcowaLi
Gość
U nas waga ta samaMy dzisiaj miałyśmy szczepienie I dawka Bexero na meningokoki. Mała waży 9300 g, czyli w ciągu 2 miesięcy przybrała tylko 660 g, ale jest teraz ruchliwa więc dlatego Po szczepieniu spała półtorej h, przed spaniem podałam jej pedicetamol. Teraz na razie czuje się dobrze.
Patii26
O jak fajnie I tylko dzień różnicy misdy nimi a ile ma cm? Nela 70.U nas waga ta sama
Mary2094
Łączymy się w bólu, u nas właśnie przebija się ząb , przy czyszczeniu nosa zauważyłam.Pediatra mówił jeszcze, że dziąsła górne ma rozpulchnione, że idą górne zęby. No i w sumie podejrzewałam, bo tak pcha wszystko do buzi, nawet przy jedzeniu pcha palce do buzi.
Mary2094
Wszystkie wasze maluchy chyba ważą więcej niż mój dzieć. Słabo jej idzie przybieranie. Nie wiem jak teraz ale 1,5tyg temu na wadze miała 8,5kgJuż 9,3 kg ale odkąd zaczął chyba wstawać to mu spadło wiesz mój też czasem 2-3 jednego dnia ale w 3 różnych pieluchach a nie jednej
wiem też że po stałych śmierdzi ale to wybitnie nie wiem może coś takiego zjadł ale jadł fasolkę szparagowa a na podwieczorek puree z kalarepy
reklama
Jasiek miesiąc temu ważył 8115 więc przypuszczam że nie waży dużo więcej niż twoja córeczkaWszystkie wasze maluchy chyba ważą więcej niż mój dzieć. Słabo jej idzie przybieranie. Nie wiem jak teraz ale 1,5tyg temu na wadze miała 8,5kg