Mary2094
Fanka BB :)
Nic mi nie mów o tych sprawach, w następnym roku mamy mieć remont, bo jak wiadomo mój szwagier z wyprowadzką się tak spieszy że hej (z jednej strony cieszy mnie że go zaczął bank ścigać bo on przecież na wszystko ma czas, może zacznie się z wszystkim wyrabiać..) jak ceny pójdą w górę to już się boje ile kredytu będzie trzeba wziąć.Daj spokój. Kuchnia bez sprzętów 18 koła, na ten moment mam zliczone koszty na prawie 40 tysięcy a czeka nas wymiana instalacji wodno kanalizacyjnej, kucie posadzek w kuchni i łazience i ogrzewanie podłogowe. Dobrze, że sąsiad jest hydraulikiem i się wymieniamy usługami. Mój mąż mu elektrykę i sprawy informatyczne, a on nam hydraulikę
A jeżeli chodzi o inspiracje polecam printerest. Kilka łazienek wpadło mi w oko, bo chce bez dużej ilości płytek, tylko wokół zlewu, WC i wanny. Tak farbę
Ostatnio tylko zamawiam na Vinted. Co nasze dzieciaki ponoszą, skoro zaraz wyrosną z tego. Takie ciuchy nie bardzo się niszczą. I już świetne rzeczy pozamawiałam m.in używki z Zary. I tak planuje robić, jedynie na wyprzedażach kupować nowe rzeczy.Polecam zakupy na vinted i olx w takim razie, można złapać prawdziwe cuda za kilka groszy ostatnio kupiłam prawie nieużywaną kurtkę zimową z reserved za 20zł i kombinezon z cool club za 26zł no i z 20 innych rzeczy też czapki, rękawiczki, buty, koszulki, bluzy, koszulę, bluzki, sweterki z futrem. Zestaw jak policzyłam tak na oko, to spokojnie pochłonąłby 800-1000zł, a zmieściłam się w 200-300zł. Wiadomo, czasem trafi się szmelc mimo najszczerszych checi (ukryta wada, nietrafiony rozmiar) ale i tak warto zerknąć po ofertach.
Ostatnio robiąc po lecie porządki byłam wściekła że nakupowalam jej ciuchów a ubrane zaledwie 2 razy.