reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Można ubrać kurteczkę juz po zapięciu- wtedy zakłada się ją od przodu, ja małej zakładam w ten sposób bluzè i nóżki przykrywam kocykiem. Albo są poncza fajne, tez mam ale na teraz jest za duże, będzie dobre za rok. (Mam z Patulove)
Oglądałam z patulove, cena zwala z nog, szukam na vinted właśnie coś taniej 😃

reklama
Jan jeżdżę w aucie bez kurtki zawsze zdejmuje i mały też jeździ w bluzie 😜
tylko że ja mam parking podziemny więc nie narzekam na z zimno🙃
ale u rodziców jak jesteśmy tak samo ja wyznaje zasadę nie przegrzewać a i klimy nie używam chyba że latem🤪
Ja mam ten problem ze musze iść na parking ale przed blok bo nie mamy garaży i jak tu dziecko rozebrać jak będzie mróz np. Szukam właśnie rozwiązań.

Ja mam ten problem ze musze iść na parking ale przed blok bo nie mamy garaży i jak tu dziecko rozebrać jak będzie mróz np. Szukam właśnie rozwiązań.
no jest kilka sposobów
ja to mam zawsze polar (zresztą wrzucałam fotę 😜)
kocyk
odwrotnie kurtka założona
ponczo
te z patulove super 👍 ale ja znalazłam tańsza alternatywę Link do: Ponczo STANDARD i oczywiście zamówiłam żółte nie lubię ciemnych kolorów na dzięki a już napewno czarnych 🤨

no jest kilka sposobów
kocyk
ponczo
te z patulove super 👍 ale ja znalazłam tańsza alternatywę Link do: Ponczo STANDARD i oczywiście zamówiłam żółte nie lubię ciemnych kolorów na dzięki a już napewno czarnych 🤨
@Vaness Kocham Cię kobieto! I taka cena mnie satysfakcjonuje i zaraz zamawiam!! Dla mnie idealne rozwiązanie do auta aby nie przewiało.

update dałam jeść bo stwierdziłam co mi będzie tyle spał zmieniłam pieluchę ubranko a ten wypił 200 ml i poszedł spać 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Chyba spać się mu chce. Ja się smuce bo mała w dzień nie chce pić mleka, jedynie do drzemek, chce jeść pokarmy stałe, ale za to nocki mamy wesołe bo nadrabia całe dnie. Najgorsze ze nie chce rano mleka tylko czeka za śniadaniem.. (cyc o 6 a po 8 śniadanie)
Ale widzę że brzuszek dostała ogólnie, się śmieje że ma jak kleszcz 😃

Oglądałam z patulove, cena zwala z nog, szukam na vinted właśnie coś taniej 😃
Moja znajoma ma swoją działalność i ostatnio jak patrzyłam to miała poncza za okolo 100-120 zeta 😜
no jest kilka sposobów
kocyk
ponczo
Oj ale jak ja kupowałam Patulove dla Dobrusi to ono kosztowało 3 lata temu 150 czy 160 zeta 😅😅 także cena prawie taka sama, a muszę powiedzieć, że jakość super. Choć uważam, że teraz są za drogie, na pewno już płaci się za markę, no i dziewczyna zastrzegła wzór.

Chyba spać się mu chce. Ja się smuce bo mała w dzień nie chce pić mleka, jedynie do drzemek, chce jeść pokarmy stałe, ale za to nocki mamy wesołe bo nadrabia całe dnie. Najgorsze ze nie chce rano mleka tylko czeka za śniadaniem.. (cyc o 6 a po 8 śniadanie)
Ale widzę że brzuszek dostała ogólnie, się śmieje że ma jak kleszcz 😃
no może fakt że dzisiaj tylko drzemka na spacerze 1 h w południe 🤔 nie martw się Nastka zacznie chodzić to kleszcza nie będzie 😂
mój też rano mleko ble wypije o 6 może 50-60 i czeka na śniadanie 🤦🏻‍♀️ Ale za to w nocy nadrabia bo aż 200 ml potrafi wypić 😂

reklama
no może fakt że dzisiaj tylko drzemka na spacerze 1 h w południe 🤔 nie martw się Nastka zacznie chodzić to kleszcza nie będzie 😂
mój też rano mleko ble wypije o 6 może 50-60 i czeka na śniadanie 🤦🏻‍♀️ Ale za to w nocy nadrabia bo aż 200 ml potrafi wypić 😂
No właśnie widzę że najdłuższa pobudkę robi sobie po 6 właśnie i przy cycu długo leży aż padnie 😃 a szkoda ze zgubi ten brzuszek na który ciężko tak pracowała 😄 ona chudzielec więc każdy taki przebłysk "grubości" w jej przypadku bardzo mnie cieszy 😄

Do góry