reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

U nas dziecko w pełni wyspane, gotowe do zabawy 😂 jedziemy dziś do lekarza bo nie daje mi spokoju to że ciągle rzezi jak śpi, w dzień tego tak nie ma i ciągle język na wierzchu ma, może to ją w nocy budzi. Zobaczymy.

Zrobiliśmy jej z mężem dziś jedną kitkę. Mega poważna dziewczyna 😂

Załączniki

• 20211122_101117.jpg
    20211122_101117.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
reklama
A u nas ząb nr 5 na wierzchu🥳....6 w natarciu:)
U nas dziecko w pełni wyspane, gotowe do zabawy 😂 jedziemy dziś do lekarza bo nie daje mi spokoju to że ciągle rzezi jak śpi, w dzień tego tak nie ma i ciągle język na wierzchu ma, może to ją w nocy budzi. Zobaczymy.

Kochana😍
W tej jednej kitce wygląda jak nie ona:)
Ale slodziak 🥰😀 To Wy dopiero pół godz temu wstaliście a my właśnie jesteśmy na pierwszej drzemce, bo Nela buszowała od 6:30 😅
Zobacz załącznik 1339154

A teraz śpi przy cycku 😅 i ja też idę drzemnac
Zobacz załącznik 1339156
Ale Wy macie spanie:)
Moja wstała też o 6:30 dzisiaj a nadal buszuje jeszcze na macie:)
Próbowałam o 10 ją uśpić ale niestety zakończyło się to niepowodzeniem....za 20 min próba numer 2:)
no i przespał od 17 do 7 😱 wjechało mleko ok 20 i 1 ale nadal na śpiocha (jeszcze o 1 go przebrałam bo pielucha przeleciała) 😂😂😂
no i tak jak myślałam mamy nowe umiejętności chodzi jak niedźwiadek i przy pufie jak za daleko ma klocek to nie stoi i jęczy tylko siada i idzie z drugiej strony główka pracuje 😜
ciekawe co jeszcze 🤔
O matulu no to Stanisław nieźle pospał....to chyba Ty też odpoczęłaś na maxa...tyle godzin wolnego...co tutaj robić?🤣

A u nas ząb nr 5 na wierzchu🥳....6 w natarciu:)
Marcelinie ząb urośnie chyba na dwa lata, zero zębów. Prędzej się chodzić nauczy 😅😅😂 a już zaczyna dreptać przy meblach i puszcza się jedną ręką 🤦🤦
@Lipaaa właśnie doszłam do wniosku, że dziewczyny po prostu nie mają czasu na zęby 😂😂😂 zwłaszcza Twoja 🙈

Ojeeej śliczna, ale super wygląda w takiej kitce 😍

Marcelinie ząb urośnie chyba na dwa lata, zero zębów. Prędzej się chodzić nauczy 😅😅😂 a już zaczyna dreptać przy meblach i puszcza się jedną ręką 🤦🤦
@Lipaaa właśnie doszłam do wniosku, że dziewczyny po prostu nie mają czasu na zęby 😂😂😂 zwłaszcza Twoja 🙈
A mój to chyba zacznie chodzić za 2 lata jak czytam co już te wasze szkraby wyrabiają 😂

Spokojnie...z moją Igą "kiedyś" ruszą🤣
Moja przoduje w uzębieniu...reszta to tyły okrutne😂
Ruszą w najmniej oczekiwanym momencie ☺️ Jasiek na początku listopada jeszcze nie raczkował a 5 listopada zaczął raczkować i odrazu wstawac..tak samo było z siedzieniem. Parę dni temu nie potrafił siedzieć, tylko się gibał na boki jak galareta.. A od wczoraj już pewnie siedzi i siada sam z różnych pozycji. Także myślę że jak wasze maluchy ruszą to nie nadążycie za nimi 😂 Ja czekam teraz aż Jasiek poczyni jakieś postępy w jedzeniu tzn.nie w ilości..tylko konsystencji 😃 bo na postępy w spaniu i zasypianiu nie liczę 😆

reklama
Po Anastazji nie widać a ma katar spływający do gardła, plus gardło czerwone i temu w nocy spać nie może, plus lekarka potwierdziła że idą u góry 4 zęby na raz🙃🙃🙃 i mamy kombinacje. Lekarka sama się dziwiła że nic po niej nie widać, bo mała pogodna. Ważne że osłuchowo czysto. Na noc przeciwbólowe dawać mam na ząbkowanie, i pół plasterka aromactiv na piżamkę aby odblokować nos.

Do góry