reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

U nas dziecko w pełni wyspane, gotowe do zabawy 😂 jedziemy dziś do lekarza bo nie daje mi spokoju to że ciągle rzezi jak śpi, w dzień tego tak nie ma i ciągle język na wierzchu ma, może to ją w nocy budzi. Zobaczymy.

Zrobiliśmy jej z mężem dziś jedną kitkę. Mega poważna dziewczyna 😂

Załączniki

• 20211122_101117.jpg
    20211122_101117.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
reklama
A u nas ząb nr 5 na wierzchu🥳....6 w natarciu:)
U nas dziecko w pełni wyspane, gotowe do zabawy 😂 jedziemy dziś do lekarza bo nie daje mi spokoju to że ciągle rzezi jak śpi, w dzień tego tak nie ma i ciągle język na wierzchu ma, może to ją w nocy budzi. Zobaczymy.

Kochana😍
W tej jednej kitce wygląda jak nie ona:)
Ale slodziak 🥰😀 To Wy dopiero pół godz temu wstaliście a my właśnie jesteśmy na pierwszej drzemce, bo Nela buszowała od 6:30 😅
Zobacz załącznik 1339154

A teraz śpi przy cycku 😅 i ja też idę drzemnac
Zobacz załącznik 1339156
Ale Wy macie spanie:)
Moja wstała też o 6:30 dzisiaj a nadal buszuje jeszcze na macie:)
Próbowałam o 10 ją uśpić ale niestety zakończyło się to niepowodzeniem....za 20 min próba numer 2:)
no i przespał od 17 do 7 😱 wjechało mleko ok 20 i 1 ale nadal na śpiocha (jeszcze o 1 go przebrałam bo pielucha przeleciała) 😂😂😂
no i tak jak myślałam mamy nowe umiejętności chodzi jak niedźwiadek i przy pufie jak za daleko ma klocek to nie stoi i jęczy tylko siada i idzie z drugiej strony główka pracuje 😜
ciekawe co jeszcze 🤔
O matulu no to Stanisław nieźle pospał....to chyba Ty też odpoczęłaś na maxa...tyle godzin wolnego...co tutaj robić?🤣

A u nas ząb nr 5 na wierzchu🥳....6 w natarciu:)
Marcelinie ząb urośnie chyba na dwa lata, zero zębów. Prędzej się chodzić nauczy 😅😅😂 a już zaczyna dreptać przy meblach i puszcza się jedną ręką 🤦🤦
@Lipaaa właśnie doszłam do wniosku, że dziewczyny po prostu nie mają czasu na zęby 😂😂😂 zwłaszcza Twoja 🙈

Ojeeej śliczna, ale super wygląda w takiej kitce 😍

Marcelinie ząb urośnie chyba na dwa lata, zero zębów. Prędzej się chodzić nauczy 😅😅😂 a już zaczyna dreptać przy meblach i puszcza się jedną ręką 🤦🤦
@Lipaaa właśnie doszłam do wniosku, że dziewczyny po prostu nie mają czasu na zęby 😂😂😂 zwłaszcza Twoja 🙈
A mój to chyba zacznie chodzić za 2 lata jak czytam co już te wasze szkraby wyrabiają 😂

Spokojnie...z moją Igą "kiedyś" ruszą🤣
Moja przoduje w uzębieniu...reszta to tyły okrutne😂
Ruszą w najmniej oczekiwanym momencie ☺️ Jasiek na początku listopada jeszcze nie raczkował a 5 listopada zaczął raczkować i odrazu wstawac..tak samo było z siedzieniem. Parę dni temu nie potrafił siedzieć, tylko się gibał na boki jak galareta.. A od wczoraj już pewnie siedzi i siada sam z różnych pozycji. Także myślę że jak wasze maluchy ruszą to nie nadążycie za nimi 😂 Ja czekam teraz aż Jasiek poczyni jakieś postępy w jedzeniu tzn.nie w ilości..tylko konsystencji 😃 bo na postępy w spaniu i zasypianiu nie liczę 😆

reklama
Po Anastazji nie widać a ma katar spływający do gardła, plus gardło czerwone i temu w nocy spać nie może, plus lekarka potwierdziła że idą u góry 4 zęby na raz🙃🙃🙃 i mamy kombinacje. Lekarka sama się dziwiła że nic po niej nie widać, bo mała pogodna. Ważne że osłuchowo czysto. Na noc przeciwbólowe dawać mam na ząbkowanie, i pół plasterka aromactiv na piżamkę aby odblokować nos.

Do góry