Mary2094
Fanka BB :)
No to ja mam taka kamerę...
To do obserwacji "małego człowieka" może być ale ja bym jednak rozważała zakup innej...Kamera TP-LINK Tapo C200
Kamera IP TP-LINK Tapo C200 w RTV EURO AGD. Rodzaj: wewnętrzna, Typ sensora: CMOS, Rozdzielczość: 1920 x 1080 pikseli, Typ podłączenia: WiFi... Zobacz w RTV EURO AGD!www.euro.com.pl
Dla mnie największy minus to to że nagle zaczyna się obracać i robi to dość głośno i jest dźwięk jakby ktoś zdjęcia pstrykał co przy moim usypiającym dziecku jest nie do przyjęcia bo od razu oko się otwiera i zainteresowanie co to....
Ale ogólnie za tą cenę to jakość obrazu ok nawet w przygaszonym pomieszczeniu i nie zauważyłam opóźnienia w transmisji obrazu to to plusy....ale i tak następnym razem poczytałabym dłużej o kamerach a nie kupiła z polecenia bo podobno można kupić lepszą za nie wiele więcej pieniędzy....
A ta nasza dzisiejsza noc to masakra....zasnęła o 24 na pół godziny i znowu pobudka z płaczem....i trzeba było kołysać....nie zliczę ile razy taka sytuacja była w nocy ale średnio co 10 min było...
Okazało się, że ma temp 38 stopni ...podałam przeciwbólowe ale to nic nie pomogło bo dalej budziła się non stop z płaczem...innych objawów chorobowych nie ma więc chyba zęby...ale to chyba bo już głupia jestem....
Jakie firmy macie termometr?bo ja mam Geratherm non contact i czasami mnie wkurza bo pokazuje 38,3 a za chwilę 37,5...
nic nie wskazuje aby miało być coś lepiej dzisiaj...temp jest...marudzenie też...śpi niby od 20 min a już dwie pobudki z płaczem....
Też mam taki dupny termometr - ale ja kupiłam na alliexpress za 4 dychy I też pokazuje sobie jak chce. Jedynie plus tego że można zmierzyć w uchu temperaturę nim i wtedy jest wiarygodny. Muszę I tak kupić inny Termometr.