reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

No to ja mam droższy bo chyba ze 150 zł dałam rok temu ale jakoś mnie denerwuje i robię rozeznanie co i jak:)

No i powiem szczerze , że w moich planach było kupienie kamerki xiaomi tylko spotkałam tą znajomą a ona mi że po co, że ta super....opinie na necie też były całkiem całkiem to kupiłam....no i mam:)
Oj niestety dzień to jest masakra....temp dalej jest... pojawił się kaszel...i chyba z 4 kupy już zrobiła...gdzie zawsze dwie to max....i to też nie często się zdarza...

No to później przestudiuję co to za sprzęt:)
Mój też niby mierzy temp mleka....pomieszczenia itp....i zawsze był ok ...a wczoraj i dzisiaj co się tylko troszkę ruszy Iga to inna temp...:oops:

Dużo zdrówka dla Igi!
Ciekawe co biedaczce jest 🥺

Ostatnia edycja:
reklama
Czy którejś z Was udało się sprzedać ubranka po dziecku? 🤔 Ostatnio wzięło mnie na wypranie wszystkiego, posegregowanie i prasowanie. Chciałbym to opchnac.. Na moje oko nazbierało się jakieś 200 sztuk ubranek. Chłop namawia mnie żeby to zapakować i schować, bo "może się przyda ". Tyle, że wiem kuzynka też tak zrobiła, ubranka ładne , zadbane, nowe, a po tym jak po 2 latach nastąpiło otwarcie pudła, część z nich ma jakieś dziurki , plamki etc. 🙄
Ja mam na olx wystawioną całą pakę w rozmiarach 56-74 i się nie chce sprzedać. Wydaje mi się, że może lepiej wystawiać rodzajami ubranek np. body itp. lub może na Vinted lepiej się sprzedaje, muszę spróbować 🤔

Czy którejś z Was udało się sprzedać ubranka po dziecku? 🤔 Ostatnio wzięło mnie na wypranie wszystkiego, posegregowanie i prasowanie. Chciałbym to opchnac.. Na moje oko nazbierało się jakieś 200 sztuk ubranek. Chłop namawia mnie żeby to zapakować i schować, bo "może się przyda ". Tyle, że wiem kuzynka też tak zrobiła, ubranka ładne , zadbane, nowe, a po tym jak po 2 latach nastąpiło otwarcie pudła, część z nich ma jakieś dziurki , plamki etc. 🙄
Na Vinted polecam wystawić. Sama zamawiam z Vinted i wystawiam

Ja schowałam do następnego dziecka ( mam nadzieję, że będzie druga dziewczynka 🥰) i my to daliśmy do takich specjalnych foliowych worków, z których się spuszcza powietrze odkurzaczem, więc nic nie powinno się z nimi stać.

reklama
No to ona dalej też oczy ma otwarte...leży nieruchomo i się lampi....tylko nie wiem na co....mnie już nerw wziął i poszłam stamtąd i patrzę na nią na kamerze....no żesz ileż można...:oops:
po naszej dzisiejszej drzemce wiem o czym mówisz - położyłam małą na drzemkę, włączyłam nianię (bo teraz na górze śpi) i zaczęłam obiad robić. po 10 min poszłam ją przykryć a ta leży sobie na boku i macha nogą, myślę zaraz uśnie to przyjdę jeszcze raz. przyszłam po 15 min a ta leży na plecach i oczy jak 5 zł, to wzięłam ją już bo była prawie 17. pierwszy raz nam się tak zdarzyło

Do góry