reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

😂 mam jeszcze młodszego brata
no w sumie to ja jestem młoda 36 l. mam😍 a rodzeństwo to mam jeszcze 4
rodzice na emeryturze ale pracują
ale i tak nie dałabym się zająć wnukiem wróciłby z 20 kg nadbagażu tylko kiełbasa, boczek, schabowy śn, ob, kl a w między czasie babcia ładowałaby cukierki, batoniki, ciasteczka i o nie, nie własnej roboty + poglądy z czasów PGR jaki to Gierek był zajeb.....NIe Dziękuję, wydam na opiekunkę albo żłobek
😂 Jak to możliwe??? Że Ty taka wedukowana zatem. Szacun.
I ten dystans do siebie.
Dzięki za odpowiedź.
Panienka z "dobrego domu" tak mi się jakoś widziałaś 😘

reklama
A dajcie spokój...
Był kiedyś strajk nauczycieli i strajkowałam...
Nie o pensje głównie wtedy szło (jak kreowały to media, a o zasady i rozwalanie edukacji przez durny rząd).
Mała grupa strajkowała, dużo było przeciwnych, a już wtedy rząd pokazał jak urządzi społeczeństwo i ja tego doświadczyłam, jak jednej nocy, jedną ustawą, wywrócili matury do góry nogami...
Tak to ogólnie bardzo opisuję.
Wtedy było widać, że rząd może wszystko!
W tym kraju nie ma zasad, prawo można naginać i przeginać jak rząd chce.

Ehh, potem były wybory i nikt niczego się nie nauczył, Duda wygrał.
a Czarnek rządzi współczuje ja to już wolę pracować (jak to mój ojciec gada😂 ) dla tych 'koncernów niemieckich'😂😂😂
a jak się pytam gdzie zakupy robi to zmienia temat i cisza😂

Dziewczyny mam pytanie gdzie Wy przebieracie swoje maluchy? Na przewijakach czy gdzie popadnie 😀 zastanawiamy się z mężem nad kupnem mebelkow dla małej a mamy już komodę z przewijakiem tylko ze kolorystycznie pasować nie będzie I chcemy ją sprzedać. I tak zastanawiam się gdzie my małą będziemy przewijać żeby było wygodnie 🤔 bo nie chcemy już kupować przewijaka

Dziewczyny mam pytanie gdzie Wy przebieracie swoje maluchy? Na przewijakach czy gdzie popadnie 😀 zastanawiamy się z mężem nad kupnem mebelkow dla małej a mamy już komodę z przewijakiem tylko ze kolorystycznie pasować nie będzie I chcemy ją sprzedać. I tak zastanawiam się gdzie my małą będziemy przewijać żeby było wygodnie 🤔 bo nie chcemy już kupować przewijaka
😂 od urodzenia przewijam "gdzie popadnie", a teraz to nawet "gdzie dogonię"
😄
Edit: jak Melania już siedzi to ubieram ją najczęściej na kolanach, kładę tylko do pieluszki.

😂 Jak to możliwe??? Że Ty taka wedukowana zatem. Szacun.
I ten dystans do siebie.
Dzięki za odpowiedź.
Panienka z "dobrego domu" tak mi się jakoś widziałaś 😘
😂😂😂panienka chyba z okienka
ja to na własne życzenie miałam kopa na start w wieku 17 l już zaczęłam na siebie zarabiać i wyrwać się z wiochy lubelskiej,
nie miałam co jeść w Wawie i pamiętam czasy jak do pierwszego jadłam od połowy ms sam ryż codziennie (bo za pokój trzeba było zapłacić, za szkołę i tak w kółko) ale nikomu się nie przyznałam na wiochę też nie wróciłam no bo jak to😂
liceum wieczorowe, studia wieczorowe - prawo, potem studia finanse a potem fakultet z informatyki i ekonometrii
nie mogę powiedzieć teraz nie liczę i nie narzekam na pracę, no ile mogę to pomagam rodzicom (chociaż ciągle słyszę tylko zazdrość i jakbyś zarabiała 1 tyś to byśmy inaczej rozmawiali ....🙄, no oni są z pokolenia gdzie transformacja pozostawiła na nich negatywny ślad niestety)
no to tak w skrócie chyba pomogło, że jestem zodiakalnym Baranem i łut szczęścia z mieszanką głupoty🤣🤣🤣

A dajcie spokój...
Był kiedyś strajk nauczycieli i strajkowałam...
Nie o pensje głównie wtedy szło (jak kreowały to media, a o zasady i rozwalanie edukacji przez durny rząd).
Mała grupa strajkowała, dużo było przeciwnych, a już wtedy rząd pokazał jak urządzi społeczeństwo i ja tego doświadczyłam, jak jednej nocy, jedną ustawą, wywrócili matury do góry nogami...
Tak to ogólnie bardzo opisuję.
Wtedy było widać, że rząd może wszystko!
W tym kraju nie ma zasad, prawo można naginać i przeginać jak rząd chce.

Ehh, potem były wybory i nikt niczego się nie nauczył, Duda wygrał.
A ja nie jestem za żadna partią obecnie bo w tym.kraju nie ma nikogo kto byłby w porządku. Każdy zwala na drugiego a robią dokładnie to samo. Czy będzie PiS czy PO będzie ta sama bieda niestety

Ja też mam komodę z przewijakiem ale sporadycznie używam a małego przewijam gdzie popadnie na podkładach jednorazowych lub pieluchach flanelowych😄

Miałam super przewijak i mebelki polskiej firmy ATB ale już dawno odpuściłam jak tylko zaczął się przekręcać więc zmieniłam na podkład i najczęściej na macie przewijam,
Kiedyś podkład mi starczał na cały dzień teraz nie wykonalne stwierdziłam, że marnotrastwo i rozkładam flanelową pieluchę (są sztywniejsze niż tetry) i jak coś siup do prania😜

reklama
A ja nie jestem za żadna partią obecnie bo w tym.kraju nie ma nikogo kto byłby w porządku. Każdy zwala na drugiego a robią dokładnie to samo. Czy będzie PiS czy PO będzie ta sama bieda niestety
a to akurat Prawda!
tylko nikt jeszcze tyle złego nie narobił a olejni jak przyjdą raczej nie cofną
bo każdy lubi darmowe pieniążki a obecni to już wycisnęli do cna i niestety przykro to przyznać ale głównie swoich wyborców którzy tego nie kumają🙄

Do góry