reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja się czaje na lidlomixa 😂😂 mam nadzieję że powróci kiedy będę się przeprowadzać 😃
Ostatnio gofrownice z MPM były w Biedronce za ok 80zł, bo mamuśka nam sprezentowała.
nie no gofrownica obowiązkowo mniam kiedyś jak byłam mała i byliśmy nad morzem na koloniach to pierwszy raz gofry wdziałam ale wtedy bardzo chciałam ale pieniędzy nie miałam 😓
zjadłam dopiero po latach ahh kocham w każdej postaci 😍
lidlomix nie wróci bo termomix ich zaskarżył i musieli wycofać swój produkt :mad: (a podobno był bardzo dobry a cena bajka) także pozostaje używany

reklama
Uwielbiamy gofry cała rodziną
Kochana nie masz gofrownicy zróbcie sobie prezent aż Ci sprawdziłam czy nadal jest😜
ja kupowałam chyba ze 2-3 lata temu i nadal działa

żałuje, że nie zdążyłam kupić lidlomixa😂
Dziękuję za podpowiedź, a może i kupię 😁

Płakałam jak oglądałam te filmiki z granicy, szczególnie jak krzyczały dzieci. Polska zachowuje się niczym Niemcy w 39. Jest mi wstyd że jestem Polką. To co się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.
A te Pisowskie Pizdzielce ***** wydają sobie limitowany banknot 20 złotowy, jak gdyby nigdy nic i z wizerunkiem św. Pamięci Kaczyńskiego. No ***** mać nóż mi się w kieszeni otwiera, już nie umiem być obojętna wobec tego co się dzieje, bo to się nas tyczy. Niech wybuchnie rewolucja, potrzebujemy tego jako naród bo dajemy się zniewolić.
Dopóki nie wyjdą na ulice wszyscy i nie powiozą tych z rządu, to g..wno się zmieni. Taką olbrzymią szansę zmarnowało społeczeństwo rok temu po wyroku TK w sprawie aborcji. Zamiast wszyscy wyjść solidarnie, to licytowali się, który protestuje bardziej (mówię oczywiście o politykach). A to był moment, że ten mały człowieczek był posrany, i gdyby w tamtym momencie wszyscy stanęli razem to już by ich nie było. Szczerze też się wstydzę, że jestem Polką i nienawidzę tego kraju - w znaczeniu politycznym. Polska Godek, Kaczora, Suskiego, Rydzyka, Kukiza, Konfederacji, PiSu, przechujowej opozycji, która zmarnowała wszystko co możliwe i nie robi wiele więcej niż się ośmiesza - to nie jest mój kraj. To co się dzieje na granicy trudno mi ocenić, z jednej strony rozumiem argumenty o hybrydowych podchodach Łukaszenki i wywołaniu kryzysu migracyjnego, z drugiej jak można dla innych ludzi być tak bezduszym i nieczułym? Dlaczego - rzekomo katolicy, chrześcijanie - uważają, że pushbacki i traktowanie ludzi jak mięsa, zamykanie oczu na ich niedolę, pozwalanie na umieranie kobietom i k....wa malutkim dzieciom są w porządku? Nie umiem pojąć, skąd w ludziach taka dwulicowość i podwójne standardy. Zawsze mnie to bolało, a teraz boli tysiąc razy bardziej, bo pokazujemy innym krajom, jak bardzo żałosnym narodem jesteśmy. I mimo, że większość z nas nie jest, to jednak ta cała Solidarna Polska ma ciągle 30-40% poparcia, a to świadczy o nas wszystkich. A jak słyszę hasło, że mogłam pójść na wybory i to zmienić to mam chęć złapać bejzbola i .ebnąć w łeb. Od dnia, kiedy skończyłam 18 lat nie byłam na wyborach (nawet tych lokalnych) dwa razy. Ani razu nie było to z mojej winy.

nie no gofrownica obowiązkowo mniam kiedyś jak byłam mała i byliśmy nad morzem na koloniach to pierwszy raz gofry wdziałam ale wtedy bardzo chciałam ale pieniędzy nie miałam 😓
zjadłam dopiero po latach ahh kocham w każdej postaci 😍
lidlomix nie wróci bo termomix ich zaskarżył i musieli wycofać swój produkt :mad: (a podobno był bardzo dobry a cena bajka) także pozostaje używany
O kurde, to nawet nie wiedziałam, że już Lidlomixa nie ma, jeszcze kilka tygodni temu widziałam go w promce (może miesięcy, nie planowałam kupować bo mam oryginał więc mogę źle pamiętać).
Ja też uwielbiam gofry. Ale kocham też pankejki i naleśniki, placuszki z jabłkami, z borówkami, ziemniaczane, bananowe, generalnie uwielbiam placuszki 🙈🙈

a weź ale będzie po nich sprzątania mój tata niestety na nich głosował a dzisiaj dzwoni i normalnie tak ich przeklinał że hej a wiesz dlaczego bo mu nagrobek ukradną😂😂😂
zrobili projekt ustawy (tylko mało jest o tym mówi), która po krótce przekazuje własność w postaci nagrobków zarządcy cmentarza mi to akurat wisi! pewnie jakiś hajs za tym stoi ale starsi ludzie się wkurzą jak to ich kwatery wykupione nie do nich będą należeć ale miałam bekę🤣🤣🤣 a teraz porażające najbardziej to go boli bo reszta to cacy ahh🤬

A bo taka jest nasza Polska mentalność , jak coś mnie nie dotyczy to jest wszystko ok, a jak coś w nas bezpośrednio uderza to już jesteśmy źli. Tu jeszcze wiele rzeczy jest pewnie które nas zaskoczą a te dupki z wiejskiej próbują przepchnąć a my tego nie wiemy.

Vaness, a czy Ty jesteś taką późną "córeczką rodziców" ?
Czy coś pokręciłam?
Jesteś młoda, a kiedyś pisałaś, że rodzice już nie w wieku, by zająć się Staszkiem?

Jeśli nie chcesz oczywiście nie odpowiadaj, bo to osobiste pytanie.

boli mnie aż klatka, ryczę 😭😭😭 kuźwa na naszych oczach ją uśmiercają teraz wszyscy wiedzą o Izie wiedzieliśmy po fakcie a ona jeszcze żyje i nic lekarze czekają....OMG gdzie my żyjemy przecież to jest morderstwo!
na granicy to samo jakieś kobiety w ciąży ja kumam, że są nielegalnie ale w 9ms popychać kobiety jak w jakimś obozie koncentracyjnym...😡
Chyba oglądałaś to samo co ja 20 minut temu. Ten filmik na granicy Polska Białoruś? Jak tą matkę chcą wypchnąć a te malutkie dzieci mocni krzyczą i płaczą ?
Ja jak to zobaczyłam to zaczęłam płakać i płakałam tak w łazience zmywając makijaż chyba z 15 minut z myślą w jakim kraju żyjemy i co się dzieje na tym świecie 😭😭😭 Wybuchłam już po prostu, bo to wszystko siedzi we mnie. Jest to straszne, nie chce takie życia dla swojego dziecka.

Dziękuję za podpowiedź, a może i kupię 😁

Dopóki nie wyjdą na ulice wszyscy i nie powiozą tych z rządu, to g..wno się zmieni. Taką olbrzymią szansę zmarnowało społeczeństwo rok temu po wyroku TK w sprawie aborcji. Zamiast wszyscy wyjść solidarnie, to licytowali się, który protestuje bardziej (mówię oczywiście o politykach). A to był moment, że ten mały człowieczek był posrany, i gdyby w tamtym momencie wszyscy stanęli razem to już by ich nie było. Szczerze też się wstydzę, że jestem Polką i nienawidzę tego kraju - w znaczeniu politycznym. Polska Godek, Kaczora, Suskiego, Rydzyka, Kukiza, Konfederacji, PiSu, przechujowej opozycji, która zmarnowała wszystko co możliwe i nie robi wiele więcej niż się ośmiesza - to nie jest mój kraj. To co się dzieje na granicy trudno mi ocenić, z jednej strony rozumiem argumenty o hybrydowych podchodach Łukaszenki i wywołaniu kryzysu migracyjnego, z drugiej jak można dla innych ludzi być tak bezduszym i nieczułym? Dlaczego - rzekomo katolicy, chrześcijanie - uważają, że pushbacki i traktowanie ludzi jak mięsa, zamykanie oczu na ich niedolę, pozwalanie na umieranie kobietom i k....wa malutkim dzieciom są w porządku? Nie umiem pojąć, skąd w ludziach taka dwulicowość i podwójne standardy. Zawsze mnie to bolało, a teraz boli tysiąc razy bardziej, bo pokazujemy innym krajom, jak bardzo żałosnym narodem jesteśmy. I mimo, że większość z nas nie jest, to jednak ta cała Solidarna Polska ma ciągle 30-40% poparcia, a to świadczy o nas wszystkich. A jak słyszę hasło, że mogłam pójść na wybory i to zmienić to mam chęć złapać bejzbola i .ebnąć w łeb. Od dnia, kiedy skończyłam 18 lat nie byłam na wyborach (nawet tych lokalnych) dwa razy. Ani razu nie było to z mojej winy.

O kurde, to nawet nie wiedziałam, że już Lidlomixa nie ma, jeszcze kilka tygodni temu widziałam go w promce (może miesięcy, nie planowałam kupować bo mam oryginał więc mogę źle pamiętać).
Ja też uwielbiam gofry. Ale kocham też pankejki i naleśniki, placuszki z jabłkami, z borówkami, ziemniaczane, bananowe, generalnie uwielbiam placuszki 🙈🙈

Popieram Cię. Ale większość myślała że głupie kobiety wychodzą walczyć o głupotę i się śmiało. Teraz powinno nastąpić zjednoczenie i ponowne uderzenie. Albo nas zorają Białoruś z Rosją, albo my osobiście ten rząd zaoramy. Nie spodziewałam się że będziemy w takiej rzeczywistości żyć.

A bo taka jest nasza Polska mentalność , jak coś mnie nie dotyczy to jest wszystko ok, a jak coś w nas bezpośrednio uderza to już jesteśmy źli. Tu jeszcze wiele rzeczy jest pewnie które nas zaskoczą a te dupki z wiejskiej próbują przepchnąć a my tego nie wiemy.
A dajcie spokój...
Był kiedyś strajk nauczycieli i strajkowałam...
Nie o pensje głównie wtedy szło (jak kreowały to media, a o zasady i rozwalanie edukacji przez durny rząd).
Mała grupa strajkowała, dużo było przeciwnych, a już wtedy rząd pokazał jak urządzi społeczeństwo i ja tego doświadczyłam, jak jednej nocy, jedną ustawą, wywrócili matury do góry nogami...
Tak to ogólnie bardzo opisuję.
Wtedy było widać, że rząd może wszystko!
W tym kraju nie ma zasad, prawo można naginać i przeginać jak rząd chce.

Ehh, potem były wybory i nikt niczego się nie nauczył, Duda wygrał.

Vaness, a czy Ty jesteś taką późną "córeczką rodziców" ?
Czy coś pokręciłam?
Jesteś młoda, a kiedyś pisałaś, że rodzice już nie w wieku, by zająć się Staszkiem?

Jeśli nie chcesz oczywiście nie odpowiadaj, bo to osobiste pytanie.
😂 mam jeszcze młodszego brata
no w sumie to ja jestem młoda 36 l. mam😍 a rodzeństwo to mam jeszcze 4
rodzice na emeryturze ale pracują
ale i tak nie dałabym się zająć wnukiem wróciłby z 20 kg nadbagażu tylko kiełbasa, boczek, schabowy śn, ob, kl a w między czasie babcia ładowałaby cukierki, batoniki, ciasteczka i o nie, nie własnej roboty + poglądy z czasów PGR jaki to Gierek był zajeb.....NIe Dziękuję, wydam na opiekunkę albo żłobek

Chyba oglądałaś to samo co ja 20 minut temu. Ten filmik na granicy Polska Białoruś? Jak tą matkę chcą wypchnąć a te malutkie dzieci mocni krzyczą i płaczą ?
Ja jak to zobaczyłam to zaczęłam płakać i płakałam tak w łazience zmywając makijaż chyba z 15 minut z myślą w jakim kraju żyjemy i co się dzieje na tym świecie 😭😭😭 Wybuchłam już po prostu, bo to wszystko siedzi we mnie. Jest to straszne, nie chce takie życia dla swojego dziecka.
tak, serce się kraja
już kiedyś to pisałam ale musimy tych naszych chłopaków wychować tak żeby wspierali kobiety🥰 bo ja nie wiem co to będzie jak będą tacy kolejni PIS-meni☹️

reklama
Popieram Cię. Ale większość myślała że głupie kobiety wychodzą walczyć o głupotę i się śmiało. Teraz powinno nastąpić zjednoczenie i ponowne uderzenie. Albo nas zorają Białoruś z Rosją, albo my osobiście ten rząd zaoramy. Nie spodziewałam się że będziemy w takiej rzeczywistości żyć.
najgorsze jest to, że ten kryzys migracyjny to im na rękę
bo większość ludzi ze wsch granicy nie chce uchodźców arabów i niestety spodziewam się, że na wiosnę wygrają kolejne wybory😭
a 11.11 znowu zdemolują Narodowcy Wawę dzięki Ziobrze no kuź... nie da się spokojnie wyjść!

Do góry