reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

My od 5.40 🥴🥴🥴 czuję się jak trup.
Zwłaszcza, że w nocy mi 1,5h płakała na przemian z cyckiem.
U mnie o 1.40 było Mleczko po 2h mojego snu🥴 a potem zabrałam go na mate inaczej bym miała jazdę jak u Ciebie już nie raz to było wolę po kimać przy macie😬😂
więc wiem co czujesz współczuję ☕️ Ci Mąż zaserwuje🥰

reklama
No to witam w klubie, też o tej pobudka 😩 aczkolwiek nocka u nas całkiem spoko, chociaż od 4 co chwilę na cycu i się obrócić nie mogłam, więc też padam. Idę spać 🤗
to my wstajemy w wolne razem i to chyba źle bo oboje bardzo wyspani jesteśmy 🤪
dzisiaj M wstał o tej 1.40 a o 1.50 wchodzę do kuchni a ten jedną ręką chłodzi mleko druga podpiera się i śpi 😂 oczywiście oboje nie wyspani jesteśmy a mleko musiał wkońcu podgrzewać 😂

to my wstajemy w wolne razem i to chyba źle bo oboje bardzo wyspani jesteśmy 🤪
dzisiaj M wstał o tej 1.40 a o 1.50 wchodzę do kuchni a ten jedną ręką chłodzi mleko druga podpiera się i śpi 😂 oczywiście oboje nie wyspani jesteśmy a mleko musiał wkońcu podgrzewać 😂
No my jak mamy oboje wolne to jak Nela wstanie wcześnie, a w nocy się budzi i jestem rano niewyspana to wtedy N bierze ją na godzinę na zabawę a ja idę w kimę 😁 Wczoraj wstała o 6:30, ale wtedy jeszcze liczył się czas stary czyki pospala według starego czasu do 7:30 no to byłam wyspana i nie potrzebowałam drzemki 😁 a przez tą zmianę dzień wydawała się taaaaaaki długi 😁

Ja chciałabym mieć żywą, taka z 1,6 m. Ale zastanowię się czy powiesze szklane bombki czy tylko jakieś słomiane i drewniane ozdoby 😃
U mnie w rodzinnym domu zawsze mieliśmy ogromną, żywą choinkę i do dzisiaj moja mama zawsze ma żywą. My kupiliśmy z N na mieszkanie sztuczna, bo potem dużo zabawy z taką żywą 🤪 Ale też mamy dużą choinkę, chyba ponad 2 metry 😁

reklama
U mnie w rodzinnym domu zawsze mieliśmy ogromną, żywą choinkę i do dzisiaj moja mama zawsze ma żywą. My kupiliśmy z N na mieszkanie sztuczna, bo potem dużo zabawy z taką żywą 🤪 Ale też mamy dużą choinkę, chyba ponad 2 metry 😁
No właśnie u mnie w domu rodzinnym też zawsze żywa choinka i to taka do sufitu😍 mi dopiero w zeszłym roku udało się męża namówić na żywą😃 ale właśnie to ogarnianie jej po świętach jest uciążliwe i nie wiem czy uda mi się go namówić w tym roku 😆ale ten zapach lasu..😍🤣

Do góry