reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

My od 5.40 🥴🥴🥴 czuję się jak trup.
Zwłaszcza, że w nocy mi 1,5h płakała na przemian z cyckiem.
U mnie o 1.40 było Mleczko po 2h mojego snu🥴 a potem zabrałam go na mate inaczej bym miała jazdę jak u Ciebie już nie raz to było wolę po kimać przy macie😬😂
więc wiem co czujesz współczuję ☕️ Ci Mąż zaserwuje🥰

reklama
No to witam w klubie, też o tej pobudka 😩 aczkolwiek nocka u nas całkiem spoko, chociaż od 4 co chwilę na cycu i się obrócić nie mogłam, więc też padam. Idę spać 🤗
to my wstajemy w wolne razem i to chyba źle bo oboje bardzo wyspani jesteśmy 🤪
dzisiaj M wstał o tej 1.40 a o 1.50 wchodzę do kuchni a ten jedną ręką chłodzi mleko druga podpiera się i śpi 😂 oczywiście oboje nie wyspani jesteśmy a mleko musiał wkońcu podgrzewać 😂

to my wstajemy w wolne razem i to chyba źle bo oboje bardzo wyspani jesteśmy 🤪
dzisiaj M wstał o tej 1.40 a o 1.50 wchodzę do kuchni a ten jedną ręką chłodzi mleko druga podpiera się i śpi 😂 oczywiście oboje nie wyspani jesteśmy a mleko musiał wkońcu podgrzewać 😂
No my jak mamy oboje wolne to jak Nela wstanie wcześnie, a w nocy się budzi i jestem rano niewyspana to wtedy N bierze ją na godzinę na zabawę a ja idę w kimę 😁 Wczoraj wstała o 6:30, ale wtedy jeszcze liczył się czas stary czyki pospala według starego czasu do 7:30 no to byłam wyspana i nie potrzebowałam drzemki 😁 a przez tą zmianę dzień wydawała się taaaaaaki długi 😁

Ja chciałabym mieć żywą, taka z 1,6 m. Ale zastanowię się czy powiesze szklane bombki czy tylko jakieś słomiane i drewniane ozdoby 😃
U mnie w rodzinnym domu zawsze mieliśmy ogromną, żywą choinkę i do dzisiaj moja mama zawsze ma żywą. My kupiliśmy z N na mieszkanie sztuczna, bo potem dużo zabawy z taką żywą 🤪 Ale też mamy dużą choinkę, chyba ponad 2 metry 😁

reklama
U mnie w rodzinnym domu zawsze mieliśmy ogromną, żywą choinkę i do dzisiaj moja mama zawsze ma żywą. My kupiliśmy z N na mieszkanie sztuczna, bo potem dużo zabawy z taką żywą 🤪 Ale też mamy dużą choinkę, chyba ponad 2 metry 😁
No właśnie u mnie w domu rodzinnym też zawsze żywa choinka i to taka do sufitu😍 mi dopiero w zeszłym roku udało się męża namówić na żywą😃 ale właśnie to ogarnianie jej po świętach jest uciążliwe i nie wiem czy uda mi się go namówić w tym roku 😆ale ten zapach lasu..😍🤣

Do góry