reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Jasiek też tej nocy spał z nami ale nawet nie wiem o której go wzięłam bo straciłam rachubę czasu.. Później go odlozyłam do dostawki ale rano i tak był już u nas 😃Mi ogólnie niewygodnie się z nim śpi. Mimo, że mamy spore łóżko to ja i tak się nie wyspie z nim. Nigdy nie zaśnie tak jak go położę tylko się przekręca w poprzek.. I wtedy albo przytula się głową albo trzyma na mnie nogi.. 🥴A jak to jest ciężka noc to ja wtedy leżę nieruchomo żeby go tylko nie obudzić i budzę się połamana 🤣
Moja ostatnio od 4 ma coś takiego albu płakała przez sen inwtedy ja bierzemy i z nami śpi tak jak.dzisiaj do 6.10😀

Ja tez już czuje święta i o dziwo mnie cieszą.To są moje drugie normalne święta, nie w pracy. Tak miałam grudzień cały wyjęty z życia bo największy ruch w handlu, a tydzień przed świętami codziennie po 12h w pracy więc święta mnie nie cieszyły, tylko w dniu wigilii siadałam przy stole i oko samo leciało. 🤷‍♀️

A właśnie, będziecie miały choinkę? Bo ja chyba zakupię taką malutką na półkę, bo boję się że Tusia na siebie zrzuci.
U nas choinka obowiazkowo 🙂będzie więcej obowiązków żeby pilnować albo czymś zastawie🤔

Ja tez już czuje święta i o dziwo mnie cieszą.To są moje drugie normalne święta, nie w pracy. Tak miałam grudzień cały wyjęty z życia bo największy ruch w handlu, a tydzień przed świętami codziennie po 12h w pracy więc święta mnie nie cieszyły, tylko w dniu wigilii siadałam przy stole i oko samo leciało. 🤷‍♀️

A właśnie, będziecie miały choinkę? Bo ja chyba zakupię taką malutką na półkę, bo boję się że Tusia na siebie zrzuci.
Ja chciałabym mieć żywą, taka z 1,6 m. Ale zastanowię się czy powiesze szklane bombki czy tylko jakieś słomiane i drewniane ozdoby 😃

reklama
Do góry