reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

to wybieraj chociaż tortille mniejsze zło nawet ta z a'la bekonem
i powiem w sekrecie ze gdyby nie sól to frytki i ziemniaczki są bardzo dobrej jakości😜
w szczegóły nie będę się zagłębiać ale mam bliska osobę która tam pracuje i wcale nie na kasie 🤪
Mój wujek pracuje w firmie, która produkuje fryty dla McD. Fryty spoko, wujas tego trochę też przywoził, ale ja tam nie jadam, w skrócie fuj 🤣🤣
Ja to widzę tyłek do góry i idzie 😂 mój to samo i jest to normalne ja już pisałam z fizjo🤦🏻‍♀️🙄 (taa wiem schiz)
gdyby jedną tylko tak robiły to złe i trzeba skonsultować z neurologiem i ortopedą a tak jest super 👍 przyczynek do podniesienia się w całości na nogi bez trzymania 💪
Oj tak, młoda mi tylko staje na stopach, ale widzę oczami wyobraźni to chodzenie na czterech 🤣

PS: dzięki dziewczyny za życzenia.

U mnie choinka będzie jeśli będziemy na święta w domu. Jeśli nie to nie 😅

reklama

Załączniki

• Screenshot_20211031-205650_Gallery.jpg
    Screenshot_20211031-205650_Gallery.jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Ja tez już czuje święta i o dziwo mnie cieszą.To są moje drugie normalne święta, nie w pracy. Tak miałam grudzień cały wyjęty z życia bo największy ruch w handlu, a tydzień przed świętami codziennie po 12h w pracy więc święta mnie nie cieszyły, tylko w dniu wigilii siadałam przy stole i oko samo leciało. 🤷‍♀️

A właśnie, będziecie miały choinkę? Bo ja chyba zakupię taką malutką na półkę, bo boję się że Tusia na siebie zrzuci.
Oczywiście, że będzie choinka😁
McD to moja słabość niestety. 🥴
Ja też lubię sobie parę razy w roku cos tam zjeść, zwykle jak jedziemy na wakacje albo gdzieś wyjeżdżamy 😁chyba mi to zostało z czasów podstawówki, jak się jeździło na wycieczki i zawsze zabierali nas do mc Donalda, wtedy to chyba była jeszcze zdrowa żywność haha🤣🤣😉 fryteczki, shake kawa mniam mniam😆
Ojeeej, jaki on słodki 😍😍😍 jeszcze z tym smoczkiem 🥰
Dokładnie, z tym smokiem świetnie 😍
Tak smok musiał być obowiązkowo bo za dużo czarownic go tam dopadło 🤣😉

Do góry