reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
to ja przywiąż 😂 (nie no żart zrobisz jak uważasz😉)
ja wiem mały nie będzie pamiętał i tak tej choinki ale na zdj będzie miał pamiątkę 😍
ja dzisiaj patrzyłam stare zdj jak leżałam w
drewnianym wózku pod choinką bo moja siostra non stop podobno mnie tam odnosiła bo sobie ubzdurała że Jezusek a 4 latka miala wtedy wiec dziwne pomysły miała 🤣

Edit KOT rządzi zrobiłby mi wieczór ale beka😂😂😂

Moja mama klneła jak szewc na kota, a Mietek był małym kotkiem, jeszcze roku nie miał, więc wszędzie wskakiwał, do doniczek się z kwiatami załatwiał 😂

Ja kocham Święta Bożego Narodzenia i jest to dla mnie najpiękniejszy i najlepszy okres w całym roku ❤️ Żadne inne Święta nie mają tego cudownego klimatu, na który się tak długo czeka. Choinka, świecące lampki, wszędzie postrojone, no i świąteczne piosenki 😍 My zawsze już od 1 grudnia stroimy choinkę aby czuć te święta przez cały grudzień, stroimy mieszkanko lampeczkami i słuchamy ciągle świątecznych piosenek 🥰 Dla mnie ten okres jest magiczny i nigdy zdania nie zmienię ❤️ W wigilię oglądamy co roku Kevina sam w domu, no obowiązkowo i zawsze śmieszy tak samo 😀 Śpiewanie kolęd, oglądanie żywej stajenki, wspólna kolacja 🥰 No i moim marzeniem jest by na Święta było znów tak dużo śniegu jak za dziecka, bo to oddaje ten klimat Świąt, a dawno już nie było 😞
Także jak tylko postroimy choinkę to się tutaj pochwalę 😄

Mi dopiero wrócił czar świąt gdy nie pracuje. Bo każdy grudzień był dla mnie przekleństwem, ale najlepszym zarobkiem. Bo co to za święta gdy nie wiesz jak się nazywasz bo jesteś na wysokich obrotach, a po świętach przychodzisz do pracy i masz dość bo masa zwrotów i reklamacji. Więc dopiero teraz mogę docenić magię rodzinnych świąt ❤

Ja tez już czuje święta i o dziwo mnie cieszą.To są moje drugie normalne święta, nie w pracy. Tak miałam grudzień cały wyjęty z życia bo największy ruch w handlu, a tydzień przed świętami codziennie po 12h w pracy więc święta mnie nie cieszyły, tylko w dniu wigilii siadałam przy stole i oko samo leciało. 🤷‍♀️

A właśnie, będziecie miały choinkę? Bo ja chyba zakupię taką malutką na półkę, bo boję się że Tusia na siebie zrzuci.
Oczywiście , że będzie choinka!
Wielka, żywa i pachnąca 🤗
jak zwykle ślinka mi cieknie🤪

Kochana💐
z okazji urodzin życzę Ci uważnych oczu👀, które dostrzegą sprawy życia codziennego,
Uszu👂, które wyłowią wszelkie przemilczenia,
Rąk👐, które będą nieskończenie♾ chętne do pomocy,
Mądrych słów wypowiedzianych we właściwym momencie,
Kochającego serca ♥️, któremu pozwolisz poprowadzić się przez życie,
aby tam, gdzie Ty, była miłość.
Najlepszego zaszalej😘
🥳🎂🍾🥂🎉🛍
Piękne życzenia, podpisuje się @karoo-kp najlepszego!
uff 😜
o rany góry, śnieg i święta Kocham 😍
wrzuć nam na święta jakieś foto niekoniecznie Waszego domu 😉 ahhh tam musi być nieziemsko pięknie ❤️
Ok, no problem
Ja kocham Święta Bożego Narodzenia i jest to dla mnie najpiękniejszy i najlepszy okres w całym roku ❤️ Żadne inne Święta nie mają tego cudownego klimatu, na który się tak długo czeka. Choinka, świecące lampki, wszędzie postrojone, no i świąteczne piosenki 😍 My zawsze już od 1 grudnia stroimy choinkę aby czuć te święta przez cały grudzień, stroimy mieszkanko lampeczkami i słuchamy ciągle świątecznych piosenek 🥰 Dla mnie ten okres jest magiczny i nigdy zdania nie zmienię ❤️ W wigilię oglądamy co roku Kevina sam w domu, no obowiązkowo i zawsze śmieszy tak samo 😀 Śpiewanie kolęd, oglądanie żywej stajenki, wspólna kolacja 🥰 No i moim marzeniem jest by na Święta było znów tak dużo śniegu jak za dziecka, bo to oddaje ten klimat Świąt, a dawno już nie było 😞
Także jak tylko postroimy choinkę to się tutaj pochwalę 😄
No chyba musowo każda z nas wrzuci swoje swiateczne deko 🥰
Mi dopiero wrócił czar świąt gdy nie pracuje. Bo każdy grudzień był dla mnie przekleństwem, ale najlepszym zarobkiem. Bo co to za święta gdy nie wiesz jak się nazywasz bo jesteś na wysokich obrotach, a po świętach przychodzisz do pracy i masz dość bo masa zwrotów i reklamacji. Więc dopiero teraz mogę docenić magię rodzinnych świąt ❤
Mary nawet nie mów... wszyscy w rodzinnych nastrojach i weź tu pracuj 🤮
Jak pracowałam w pl miałam spora odpowiedzialność i pamiętam, że w wieczór wigilijny musiałam jeszcze startować update na kilka krajów bleeeee nigdy więcej

Tak, poprzednie Święta i te będą super, bo jesteśmy cały grudzień w domu i możemy się cieszyć tym klimatem 😍
No jak się chodzi do pracy to się tak nie ma czasu wczuć w te Święta niestety...

Ostatnia edycja:
Laski moja Maja raczkuje z prostymi nogami 🤦‍♀️ omg weźcie sobie to wyobraźcie 🤣🤣🤣
Ja to widzę tyłek do góry i idzie 😂 mój to samo i jest to normalne ja już pisałam z fizjo🤦🏻‍♀️🙄 (taa wiem schiz)
gdyby jedną tylko tak robiły to złe i trzeba skonsultować z neurologiem i ortopedą a tak jest super 👍 przyczynek do podniesienia się w całości na nogi bez trzymania 💪

Tak, poprzednie Święta i te będą super, bo jesteśmy cały grudzień domu i możemy dziw cieszyć tym klimatem 😍
No jak się chodzi do pracy to się tak nie ma czasu wczuć w te Święta niestety...

Mam nadzieje że następna praca nie będzie wymagała tego żebym musiała spędzać w niej tyle godzin, albo będę mieć luz przed świętami 🙂

reklama
Do góry