Patii26
Fanka BB :)
Omg Dajesz mi tu przepis!!Mojej apetyt się nie psuje niezależnie od wszystkiego, nie wiem jak ona to robi. Jak je sama, to wpyla jak małpka kit. A jak ją karmię łyżeczką papkami, to pluje i odwraca głowę. A z jajek lubi głównie żółtko, białko jej nie leży
Jak Dobrusia miała 2 miesiące na Aliexpress zamówiłam dwie lalki Metoo. Jedną dla Dobrusi, drugą dla jej trochę starszej koleżanki. No i jak ta dziewczynka (córka mojej przyjaciółki, 5 miesięcy różnicy między dziewczynkami jest) miała pierwsze urodziny, to zrobiłam jej tort a jako dodatkowy prezent poszła ta lala. Z racji tego, że to z Aliexpress to nie mogłam kupić spersonalizowanej z imieniem, więc kupiłam naprasowanki i dla Dobrusi i dla Marysi. Pamiętam, że przyszły, pamiętam, że je oglądałam, ale przyszły przed lalkami i schowałam je w latwo dostępne miejsce, o którym na pewno będę pamiętać. Taaaa, minęły już prawie 4 lata...
Pochwalę się, zrobiłam tort, tym razem na swoje urodziny. Kakaowy biszkopt, krem ze śmietany 36, czekolady i mascarpone, plus blaty posmarowane nutellą, obsypany prażonymi orzechami laskowymi. Przegięłam, ale taki dobry, że klękajcie narody (oczywiście dla tych, co lubią czekoladę i orzechy laskowe)..
No i oczywiście wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń