reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

mi dentysta powiedział że to jest najgorsza przekąska do jakiej się dziecko przyzwyczaja w mig oblepiają zęby i szlak je trafia 😂😂 dlatego unikam jak ognia pozatym dziecko nie powinno jeść przekąsek morzu posiłkami ale np po obiadku daje takie chrupki są takie malutkie daje 4-5 😜
a na spacery to zawsze mus w tubce teraz są takie z jogurtami😜
ja właśnie stawiam na regularne jedzenie posiłków przy takich maluchach, na przekąski przyjdzie jeszcze czas

reklama
no ja jogurty i chrupki w rosmannie 😜
a różdżki takie ja na allegro ale w rosmannie też widziałam 😜
Różdżki mam owocowe..raz użyłam tej malinowej i dostała alergii...więc na razie boję się inne podawać więc leżą i czekają:)
A jogurty i chrupki kupię w rossmanie:)
A właśnie z gerber organic to moja mango tak wsuwa aż miło...od tego czasu nawet nawet owoce w formie papki jej wchodzą:)

Szpinakożerca. Moje dziecko ma jakieś nietypowe smaki 😂 ale z jednej strony dobrze że tak szpinak lubi.

Załączniki

• 20211025_153606.jpg
    20211025_153606.jpg
    867,1 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Różdżki mam owocowe..raz użyłam tej malinowej i dostała alergii...więc na razie boję się inne podawać więc leżą i czekają:)
A jogurty i chrupki kupię w rossmanie:)
A właśnie z gerber organic to moja mango tak wsuwa aż miło...od tego czasu nawet nawet owoce w formie papki jej wchodzą:)
to jeszcze polecam z Helpa też BIO KULKI JAGLANO - ORKISZOWE Ja dzisiaj zrobiłam śniadanie Mleczko z kulkami i łycha do ręki i się ucz😂🥰

Załączniki

• 4512A0FF-32F1-4481-AD09-DA1381556ECB.jpeg
    4512A0FF-32F1-4481-AD09-DA1381556ECB.jpeg
    95,8 KB · Wyświetleń: 43
Do góry