reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

A wgl jakby ktoś chciał poczytać o pieczywie co podawać w sensie jakie w którym ms? i jakie ma znaczenie nie od krajanie skórki dla aparatu mowy to polecam artykuł😜

PS oczywiście tabele z wiekiem na podanie pieczywa traktuje z przymrużeniem oka bo ja zamierzam prac już a mój ma 8 ms 1tc 😭(matko czemu on tak szybko dorasta 😭 i czad tak szybko płynie 😭)

reklama
Ojej jak miło, że wszystkich tu pamiętasz 😁 Musiałaś być niezłą cichą obserwatorką, chyba wszystko na bieżąco czytałaś 😁

A to moja Nela to samo nie za bardzo je chrupki kukurydziane, ponieważ jak się rozpuści to są grudki i ma odruch wymiotny haha 😅

Omg, no zakochana jestem w widokach i zdjęciu jak karmisz małą na tak pięknym łonie natury 😍😍😍 Cudownie kochane!
Czytałam Was od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży, praktycznie każdego wieczoru 😃 tzn. wtedy była chyba tutaj troszkę inna ekipa, czy któraś może jest na forum od samego początku 🤔

mi dentysta powiedział że to jest najgorsza przekąska do jakiej się dziecko przyzwyczaja w mig oblepiają zęby i szlak je trafia 😂😂 dlatego unikam jak ognia pozatym dziecko nie powinno jeść przekąsek morzu posiłkami ale np po obiadku daje takie chrupki są takie malutkie daje 4-5 😜
a na spacery to zawsze mus w tubce teraz są takie z jogurtami😜
To dziecko mądre że nie chce. Mi chodzi głównie tylko na wyjazdy, żeby sobie coś przekąsiła. Widziałam tez je w Rossmannie więc zakupie.

Zawsze wyglądał na starszego niż jest 😃 od urodzenia jest szczupły i długi i nigdy nie miał wyrazu twarzy słodkiego bobaska 🤣 ogólnie jest bardzo pogodny i bardzo energiczny, nie ma chwili żeby się nie ruszal ale ma takie momenty powagi że gdyby wzrok mogl zabijać... 😎🤣I wtedy jeszcze marszczy brwi żeby groźniej wyglądać 🙃
Skądś to znam 🤪

no nie we wszystkich Rossmannach są ale można sprawdzić na stronie 😜 ja to zamawiam przez net z odbiorem w sklepie i wtedy na mnie czekają 😂

hmm Kochana uważaj z tym kiwi bo jest silnie alergizujące tak jak arbuz polecaja stopniowo żeby podawać po roku ale jak chcesz 😜

co do chlebka jak nie chce Ci się piec to najlepszy skład ma ten
albo bułka beta z putki
O, można zamawiać online ale pewnie na terenie Warszawy, bo u nas tych piekarni nie ma.

reklama
Dzisiejsza noc najgorsza w mojej karierze bycia mamą 😳mała niby spała a wierciła się i jęczała jakby coś jej się śniło strasznego. Co godzinę wybudzała się z płaczem. Od 2 do 4 lepiej spała po czym o 5 znowu płacz i nie dało się jej uspokoić więc nosiłam tułałam i było ok bo na rękach. O 6 mąż ją nakarmiłam i mi ją dal to spała że mną w łóżku do 8.15. Nie wiem co jej się dzieje😔

Do góry