reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A wgl jakby ktoś chciał poczytać o pieczywie co podawać w sensie jakie w którym ms? i jakie ma znaczenie nie od krajanie skórki dla aparatu mowy to polecam artykuł😜

PS oczywiście tabele z wiekiem na podanie pieczywa traktuje z przymrużeniem oka bo ja zamierzam prac już a mój ma 8 ms 1tc 😭(matko czemu on tak szybko dorasta 😭 i czad tak szybko płynie 😭)

reklama
Ojej jak miło, że wszystkich tu pamiętasz 😁 Musiałaś być niezłą cichą obserwatorką, chyba wszystko na bieżąco czytałaś 😁

A to moja Nela to samo nie za bardzo je chrupki kukurydziane, ponieważ jak się rozpuści to są grudki i ma odruch wymiotny haha 😅

Omg, no zakochana jestem w widokach i zdjęciu jak karmisz małą na tak pięknym łonie natury 😍😍😍 Cudownie kochane!
Czytałam Was od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży, praktycznie każdego wieczoru 😃 tzn. wtedy była chyba tutaj troszkę inna ekipa, czy któraś może jest na forum od samego początku 🤔

mi dentysta powiedział że to jest najgorsza przekąska do jakiej się dziecko przyzwyczaja w mig oblepiają zęby i szlak je trafia 😂😂 dlatego unikam jak ognia pozatym dziecko nie powinno jeść przekąsek morzu posiłkami ale np po obiadku daje takie chrupki są takie malutkie daje 4-5 😜
a na spacery to zawsze mus w tubce teraz są takie z jogurtami😜
To dziecko mądre że nie chce. Mi chodzi głównie tylko na wyjazdy, żeby sobie coś przekąsiła. Widziałam tez je w Rossmannie więc zakupie.

Zawsze wyglądał na starszego niż jest 😃 od urodzenia jest szczupły i długi i nigdy nie miał wyrazu twarzy słodkiego bobaska 🤣 ogólnie jest bardzo pogodny i bardzo energiczny, nie ma chwili żeby się nie ruszal ale ma takie momenty powagi że gdyby wzrok mogl zabijać... 😎🤣I wtedy jeszcze marszczy brwi żeby groźniej wyglądać 🙃
Skądś to znam 🤪

no nie we wszystkich Rossmannach są ale można sprawdzić na stronie 😜 ja to zamawiam przez net z odbiorem w sklepie i wtedy na mnie czekają 😂

hmm Kochana uważaj z tym kiwi bo jest silnie alergizujące tak jak arbuz polecaja stopniowo żeby podawać po roku ale jak chcesz 😜

co do chlebka jak nie chce Ci się piec to najlepszy skład ma ten
albo bułka beta z putki
O, można zamawiać online ale pewnie na terenie Warszawy, bo u nas tych piekarni nie ma.

reklama
Dzisiejsza noc najgorsza w mojej karierze bycia mamą 😳mała niby spała a wierciła się i jęczała jakby coś jej się śniło strasznego. Co godzinę wybudzała się z płaczem. Od 2 do 4 lepiej spała po czym o 5 znowu płacz i nie dało się jej uspokoić więc nosiłam tułałam i było ok bo na rękach. O 6 mąż ją nakarmiłam i mi ją dal to spała że mną w łóżku do 8.15. Nie wiem co jej się dzieje😔

Do góry