E
ecza
Gość
Też dzisiaj byłam i zaopatrzenie zrobiłamKupiłam też te gwiazdki i tak sobie myślę ,że tam malina a moja niby uczulona...Zamawiam
Właśnie wrocilam z Rossmanna i będziemy testować produkty Gerber Organic
Z czym ten szpinak?Czosnek,cebula?Szpinakożerca. Moje dziecko ma jakieś nietypowe smaki ale z jednej strony dobrze że tak szpinak lubi.
My już prawie końcówka 33 tyg ale mam to samo...ja stawiam ,że to zęby znowu bo wszystko pcha do pysia i na chwilę ulgę przynosi masaż dziąseł...Dziewczyny jak u Was maluchy znoszą 33 tydzień i okolice bo moja to jest nie do zniesienia, zaczyna chyba pokazywać swój charakterek. Niestety nie jest fajny marudzi wszystko musi być jak ona chce. Wysiadam psychicznie
Na wieczór to już jest level hard marudzenia....
Oj tak tak...potrafi pokazać , że coś jest nie po jej myśli....EEE no i mam nadzieję , że to nie taki prawdziwy charakterek ,że to tylko taki okres przejściowy i znowu nas testują
Mojej to nawet na rękach nie wygodnie coś ostatnio...wygina się i chce coś innego tylko nie wiem co jest tym czymś innymHey. Mój też 33 tydzień i coś ostatnio marudny się stał. Tzn np. tylko chwilę wytrzymuje na macie bo zaraz chce na ręce i nigdy nie był tyle noszony co teraz.....Dzieci robią się po prostu coraz cwańsze, zaczynają rozumieć związki przyczynowo- skutkowe Pozostało nam tylko przeczekać, sytuacja jest dynamiczna
Nawet parę osób ostatnio zauważyło ,że usiąść z nią blee...leżenie bleee...na rączkach blee i ma któs opcję nr 4?