Jeśli chodzi o chrupki to ja czasem daje Jaśkowi takie zwykłe z kaszki kukurydzianej i jaglanej, są długie więc łatwo mu się je trzyma ale to nie za często i to nie tylko ze względu na to że nie mają żadnych wartości odżywczych...ciezko się później te chrupki zmywa..bo są we włosach, uszach, a nawet w nosie.. W Rossmannie są fajne chrupki smakowe z fajnym składem. Takie z kaczuszką na opakowaniu, z tym że dla nas są jeszcze za małe bo mogłyby zostać połknięte w całości
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Ja w sumie nie dałam jeszcze żadnych chrupków ale chciałam kupić takie kręcone ogólnie nie śpieszę się bo mój syn tak łapczywie wszystko ładuje do buzi że mnie trochę tym przeraża, daje mu różne rzeczy w całości i czekam aż się trochę ogarnie ogólnie to sama uwielbiam chrupki więc jak piszecie że już dajecie to chyba się z nim podzielęJeśli chodzi o chrupki to ja czasem daje Jaśkowi takie zwykłe z kaszki kukurydzianej i jaglanej, są długie więc łatwo mu się je trzyma ale to nie za często i to nie tylko ze względu na to że nie mają żadnych wartości odżywczych...ciezko się później te chrupki zmywa..bo są we włosach, uszach, a nawet w nosie.. W Rossmannie są fajne chrupki smakowe z fajnym składem. Takie z kaczuszką na opakowaniu, z tym że dla nas są jeszcze za małe bo mogłyby zostać połknięte w całości
Ja daje mu tak do rączki tylko chrupki bo jest małe prawdopodobieństwo że się tym zadławi.. Ogólnie chciałabym mu dawać już takie większe kawałki jedzenia ale boję się właśnie ze z jego łakomstwem to połknie w całości i się zadławi.. On ogólnie od urodzenia je bardzo łapczywie.. Myślałam że po podcieciu wędzidełka będzie delikatniej ssał ale jakoś nie odczułam tego
Mary2094
Powiem Ci ze dzieci ładnie ogarniają kawałki i o dziwo nie pchają sobie dużo do buzi też się bałam serio.Ja daje mu tak do rączki tylko chrupki bo jest małe prawdopodobieństwo że się tym zadławi.. Ogólnie chciałabym mu dawać już takie większe kawałki jedzenia ale boję się właśnie ze z jego łakomstwem to połknie w całości i się zadławi.. On ogólnie od urodzenia je bardzo łapczywie.. Myślałam że po podcieciu wędzidełka będzie delikatniej ssał ale jakoś nie odczułam tego
Figola3
a dzisiaj koleżanka przysłała mi info, że Gunther zmarł - tzn, aktor, który go grał zmarłNa HBO GO wyszło w tym roku spotkanie po latach z całą 6- tą bohaterów i twórcami, jest dokładnie opowiedziane jak powstawał serial, jak wyglądały sceny, oraz były pokazane też ucięte urywki itd.
Figola3
o tak, Bundy to ulubieniec mojego męża chyba Kiepskich zrobili a la świat wg Bundych, ale raczej im nie wyszłoA kto oglądał "świat według Bundych "?
Dla mnie super oderwanie od rzeczywistości
Figola3
a no właśnie widziałam zwiastuny i chyba najlepiej zakonserwował się RossOglądałam to ale jakoś średnio mnie wkręciło, Chandler wygląda strasznie
Figola3
bardzo proste w wykonaniu:Też chętnie się dowiem ,
- pół jabłka
- 1 szkl.wody
- 1 łyżka mąki ziemniaczanej + 1 Łyżka zimnej wody
jabłko obrane kroję w taką większą kostkę, zagotowuję w 1 szkl.wody - nie gotuję długo bo takie małe cząstki jabłka szybko zmiękną. jabłka po lekkim przestudzeniu blenduję, wrzucam z powrotem do tej wody, doprowadzam do wrzenia. w miseczce wsypuję 1 łyżkę mąki ziemniaczanej, dodaję 1 łyżkę wody, mieszam rózgą, jak mało wody to dodaję jeszcze 1 łyżkę. no i wlewam do wrzącego musu z jabłek i chwilę mieszam na gazie.
smacznego
reklama
Figola3
u nas też taka sama grzechotkaA Emilka słodziutka ! Ps. Mamy taką samą grzechotkę