reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Patii, piękna, taka dziweczęca, ale Ci się zdjęcia udały.
Nela duża już 😍
Szkoda, że mieszkacie tak daleko od nas.

Co prawda moją koleżanką powinna być raczej Twoja Mama, ale dzieci łączą pokolenia.
Mary jest odemnie 18 lat młodsza i uwielbiam te spotkania 😊
Jakbyś się postarała to być mogła być moją mamą 😃

Nela duża już 😍

Co prawda moją koleżanką powinna być raczej Twoja Mama, ale dzieci łączą pokolenia.
Mary A ile Ty masz lat jeśli można wiedzieć 😁

Nela duża już 😍

No tu na zdjęciu wyszła na naprawdę dużą haha, a w rzeczywistości jest mniejsza 😅 aale ogólnie jest długa 😊

Hah, ja jestem rok młodsza od Mary, mam 26 lat 😁 a moja mama ma 46 🙂
Wiek się nie liczy, znam kilka osób po 40 z którymi jestem na " Ty" 😀

I to prawda, szkoda, że bliżej nie mieszkamy. Jedyną osobą, która mieszka bardzo blisko mnie jest @LipcowaLi 😁

Polecam Wam dwie nowo odkryte firmy z jedzeniem raczej tak na wyjazd lub jak się nie chce/nie da rady czegoś ugotować
  • musy owocowe firmy Loulouka Bio ja akurat zamówiłam smak aloha jabłko ale są różne np truskawkowy całus jakie to dobre i 100% owoce bez żadnych dodatków
  • obiadki z Good Gout Bio np. Dynia piżmowa z jagnięciną, kukurydza z mięsem kaczki skład idealny
u nas wypróbowane;)

reklama
Nela duża już 😍

Ważne że jesteśmy mlode duchem🤣🤣🤣

Do góry