E
ecza
Gość
Ja po prostu kąpię się jak Iga śpi...Dziewczyny, jak Wy, że tak to nazwę, ogarniacie higienę osobistą?
Nie mam kojca i łóżeczka więc Melania wszędzie ze mną, muszę mieć ją na oku.
Jak biorę kąpiel to leży na podłodze w łazience lub w wejściu.
Boje się ją zostawić gdzieś.
Nawet jakbym się nie bała to ona po max 5 minutach woła, bo nie widzi człowieka.
Sama w domu całe dnie i wieczory jestem.
Jak sobie z tym radzicie, czy któraś z Was ma tak jak ja z tymi pobytami w łazience?
W sumie mnie to śmieszy, nie męczy ☺
A co do siku czy kupki to moja jak na razie to tylko pełza więc kładę ją na macie i prędziutko lecę zrobić co mam zrobić
Co to jest "gałgan" z ostatniego zdania?w sensie kładziesz ja na płytkach?
ja wcześniej łóżeczko chicco potem był bujaczek, teraz jak siedzi to krzesełko Ikei ustawiam mu zabawki i książeczki (koniecznie miękkie u mnie tafla szyby 200/200 ) i robię głupie miny albo prysznicem przez szybę wtedy się chichra
a jak na dwójkę to tak samo
na siku to siedzi na gałganie i najczęściej podaje mi papier potrafi rozwinąć cała rolkę
Bo dla mnie gałgan to psotnikAle tutaj to mi nie pasuje
No rzeczywiście mieliście maratonmy dzisiaj maraton usg
-biodra
-serce nadal pfo ale mniejsze
-brzuszka brak już poszerzonych miedniczek nerkowych, brak refluksu
-główki brak poszerzonej komory
-szyji okazało się że widocznie tak ma że przekręca głowę na lewo bo mięsień obojczykowo Mostkowo sutkowy jest ok
no to do powtórki tylko serce ale to po 16 ms ż tak się cieszę oczywiście mały tak się rozpłakał na obcego nie pamiętam kiedy w buzi smoczek miał to dałam i względny stres minął do tego tata śpiewał więc wgl super
Super , że tylko jedno usg do powtórki
Nelcia w każdym wydaniu prezentuję się superFotogeniczna ta Twoja córciaHahaha, no pewnie A to z dzisiejszego wieczoru, po kąpieli I nie, nie bawi się nigdy wieczorem po kąpieli tylko idzie spać, ale dziś wyjątek, bo drzemkę miała do 17:20 a chciałam ją wcześniej wykąpać o 18 bo musiałam posmarować ją maścią, odczekać i potem sterydem a nie chcialam tego robić jak byłaby fest zmęczona, bo byłby płacz, jakbym ją z każdej strony smarowała, przekręcała itp
Zobacz załącznik 1327948