Ja małego wkładam do leżaczka kiedy mam potrzebę szybkiego prysznica i biorę go do łazienki na ten czas. Też nie wyobrażam go sobie zostawić choć na chwilę samego.Dziewczyny, jak Wy, że tak to nazwę, ogarniacie higienę osobistą?
Nie mam kojca i łóżeczka więc Melania wszędzie ze mną, muszę mieć ją na oku.
Jak biorę kąpiel to leży na podłodze w łazience lub w wejściu.
Boje się ją zostawić gdzieś.
Nawet jakbym się nie bała to ona po max 5 minutach woła, bo nie widzi człowieka.
Sama w domu całe dnie i wieczory jestem.
Jak sobie z tym radzicie, czy któraś z Was ma tak jak ja z tymi pobytami w łazience?
W sumie mnie to śmieszy, nie męczy ☺
reklama
L
LipcowaLi
Gość
.Dziewczyny, jak Wy, że tak to nazwę, ogarniacie higienę osobistą?
Nawet jakbym się nie bała to ona po max 5 minutach woła, bo nie widzi człowieka.
Jak sobie z tym radzicie, czy któraś z Was ma tak jak ja z tymi pobytami w łazience?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lipaaa
Fanka BB :)
Kurde ja ani przez chwilę nie pomyślałam o wstydzieJa z koszorkiem jadę do łazienki , nic mnie nie zawstydza. Otwieram Lili półkę żeby sobie oglądała, bo zabawki które ma przy sobie są oczywiście mało atrakcyjne
w sensie kładziesz ja na płytkach?Dziewczyny, jak Wy, że tak to nazwę, ogarniacie higienę osobistą?
ja wcześniej łóżeczko chicco potem był bujaczek, teraz jak siedzi to krzesełko Ikei ustawiam mu zabawki i książeczki (koniecznie miękkie u mnie tafla szyby 200/200 ) i robię głupie miny albo prysznicem przez szybę wtedy się chichra
a jak na dwójkę to tak samo
na siku to siedzi na gałganie i najczęściej podaje mi papier potrafi rozwinąć cała rolkę
my dzisiaj maraton usg
-biodra
-serce nadal pfo ale mniejsze
-brzuszka brak już poszerzonych miedniczek nerkowych, brak refluksu
-główki brak poszerzonej komory
-szyji okazało się że widocznie tak ma że przekręca głowę na lewo bo mięsień obojczykowo Mostkowo sutkowy jest ok
no to do powtórki tylko serce ale to po 16 ms ż tak się cieszę oczywiście mały tak się rozpłakał na obcego nie pamiętam kiedy w buzi smoczek miał to dałam i względny stres minął do tego tata śpiewał więc wgl super
-biodra
-serce nadal pfo ale mniejsze
-brzuszka brak już poszerzonych miedniczek nerkowych, brak refluksu
-główki brak poszerzonej komory
-szyji okazało się że widocznie tak ma że przekręca głowę na lewo bo mięsień obojczykowo Mostkowo sutkowy jest ok
no to do powtórki tylko serce ale to po 16 ms ż tak się cieszę oczywiście mały tak się rozpłakał na obcego nie pamiętam kiedy w buzi smoczek miał to dałam i względny stres minął do tego tata śpiewał więc wgl super
@Mary2094 jutro będę robić gofry z cukinią
kobietka podaje parę przepisów w zakładce na śniadanie, obiady itd może coś znajdziesz
Gofry z cukinią BLW - prosty przepis - Lady Och Mistrzyni
Gofry z cukiną z powodzeniem mogą zastąpić kromkę chleba. Możesz je podać w towarzystwie warzyw lub z masłem, z sosem jogurtowym, czy koperkowym.
ladyochmistrzyni.pl
Patii26
Hahahaha, jak ona śpi słodkaI juz tak 2,5h drzemki. Szykuje się ciekawy wieczór Już tylko kolację jej zrobię
Patii26
Nela jeszcze nie pełza do przodu, więc jak ją daje na mate to tam się bawi i tylko obraca w loko i pełza do tyłu. Więc siku czy dłuższa sprawa to daje ją na mate, otwieram drzwi z łazienki na oścież i centralnie na wrpst drzwi mam salon i widzę ją z łazienki jak się bawi, a ona mnie. Jak biorę prysznic to wtedy ja biorę do bujaka do łazienki, daje jej zabawkę i się bawi i patrzy jak się kąpięDziewczyny, jak Wy, że tak to nazwę, ogarniacie higienę osobistą?
Na razie mam lajcik
Patii26
Hahaha, ja tak samoKurde ja ani przez chwilę nie pomyślałam o wstydzie
A zabawne nawet jest to, że wcześniej jakos z półtorej Msc temu jak musiałam iść na dłuższą sprawę a ona nie chciała mi na macie leżeć i płakała to brałam ją do leżaczka do łazienki i jej pokazywałam taki grymas jak ma robić kupkę i " cisnąć" i kilka razy tak było, że właśnie w tym momencie w łazience na tym leżaczku prężyła się i zrobiła kupkę hahaha
reklama
Patii26
Hahaha, no pewnie A to z dzisiejszego wieczoru, po kąpieli I nie, nie bawi się nigdy wieczorem po kąpieli tylko idzie spać, ale dziś wyjątek, bo drzemkę miała do 17:20 a chciałam ją wcześniej wykąpać o 18 bo musiałam posmarować ją maścią, odczekać i potem sterydem a nie chcialam tego robić jak byłaby fest zmęczona, bo byłby płacz, jakbym ją z każdej strony smarowała, przekręcała itpahhh na Piękną Włoszkę można liczyć