reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

My też będziemy się cieszyć i z chłopca i dziewczynki ale ekonomicznie lepiej jak będzie chłopczyk bo wtedy obaj będą w jednym pokoju A w drugim najstarsza córka.
Ja rodzilam w marcu to musiałam być dwa dni w szpitalu po porodzie naturalnym A kobiety po cc 3 dni.
To bardzo szybko wypisują. Ja poprzednio byłam w szpitalu 10 dni po porodzie, bo córka miała nasiloną żółtaczkę. To była wieczność, strasznie się ten czas dłużył, jeszcze jak się czekało, żeby wyjść, bo święta wielkanocne. A tu nic z tego..

reklama
To bardzo szybko wypisują. Ja poprzednio byłam w szpitalu 10 dni po porodzie, bo córka miała nasiloną żółtaczkę. To była wieczność, strasznie się ten czas dłużył, jeszcze jak się czekało, żeby wyjść, bo święta wielkanocne. A tu nic z tego..
U nas na szczęście nie było zoltaczki. I położna była u nas w domu tylko raz przez koronawirusa. Dla mnie to lepiej bo z drugim dzieckiem to juz nie ma takiego strachu że coś robię nie tak.

Hej dziewczyny, odebrałam druga będę. W poniedziałek 4+3 wynosiła 119, w środę 4+5 było już 214. Rozumiem, że to prawidłowy przyrost? Progesteron 13.6 - wystarczy? :)

Ja po wizycie, tętno 153, płód rozwija się zgodnie z wiekiem ciąży 7tc2dc. Wg Pani doktor jest ok, nie widzi nieprawidłowości w samej ciąży. Ale mam ponoć mocną infekcje pochwy (czego wogòle nie czuje) i krwiaka. Mam prac duphaston i globulki, 27.07 mam znowu przyjść. Zakaz współżycia, sprzątania. Tylko leżeć leżeć i leżeć.

Załączniki

• IMG_20200716_152550975.jpg
    IMG_20200716_152550975.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 77
Super, gratulacje[emoji8]
Ja po wizycie, tętno 153, płód rozwija się zgodnie z wiekiem ciąży 7tc2dc. Wg Pani doktor jest ok, nie widzi nieprawidłowości w samej ciąży. Ale mam ponoć mocną infekcje pochwy (czego wogòle nie czuje) i krwiaka. Mam prac duphaston i globulki, 27.07 mam znowu przyjść. Zakaz współżycia, sprzątania. Tylko leżeć leżeć i leżeć.

reklama
To oszczędzaj się! Niech dzidziuś rośnie zdrowo ! ❤

Do góry