reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Nie dostałaś L4? Jak moja przyjaciółka miała krwiaka to w ogóle wstawać nie mogła. Tylko leżeć lekarz jej kazał. Może każdy przypadek jest inny, ale lepiej oszczędzaj się jak się da 😊
Narazie nie mogę za bardzo wziasc wolnego, taka praca. Nie chce zespołu teraz zostawić z dodatkową moja praca, bo już jest im/nam ciężko. Od przyszłego tyg bede na zdalnym, więc dam radę. W domu leżę leżę leżę, męczy mnie to bardzo, mąż ma problem ze zrozumieniem, taki typ. Ale zalapie że to nie żarty. Może i już załapał.

reklama
Dziewczyny ja padam na twarz taka jestem w pracy zmeczona. Jutro zaczynam 5ty tydzien I musze poczekac jeszcze 2 tygodnie na usg a juz tak bardzo bym chciala zobaczyc fasolke ❤️
Tak Cie czytam kochana jak liczycie ciaze? Bieżący czy skonczony tydzien? Mi aplikacja pokazuje 6 tydzien (5w1d) to ja nie wiem jak to jest. Na mije oko to jestem w 6 tc czy nie 🤔

Tak Cie czytam kochana jak liczycie ciaze? Bieżący czy skonczony tydzien? Mi aplikacja pokazuje 6 tydzien (5w1d) to ja nie wiem jak to jest. Na mije oko to jestem w 6 tc czy nie 🤔
Skończyłaś 5 tydzień jesteś w 6 tygodniu. Ja na wszelki wypadek podaje lekarzowi zawsze dokładnie np 6+3 I wszystko jasne wtedy :-)

A dziś dzwonili do mojego męża z pracy i jednak pojedzie na szkolenie od września do grudnia :-( Bedzie mi ciężko samej w ciąży i z dwójką malutkich dzieci Ale co zrobić.

Skończyłaś 5 tydzień jesteś w 6 tygodniu. Ja na wszelki wypadek podaje lekarzowi zawsze dokładnie np 6+3 I wszystko jasne wtedy :-)

A dziś dzwonili do mojego męża z pracy i jednak pojedzie na szkolenie od września do grudnia :-( Bedzie mi ciężko samej w ciąży i z dwójką malutkich dzieci Ale co zrobić.
No wlasnie tak tez myslalam 😊
Współczuję wiem coś o tym. Maz zaczął pracować za granicą jak bylam w ciazy z synem. Amelka miala 3 lata i warunki tez słabe. Centralne w piwnicy, codziennie o 5 wstawalam rozpalac 🤦‍♀️. Ale dalam rade choć niejedna noc przepłakałam. Dzieki temu ze wyjechal i się poswiecilismy oboje, bo ja zrezygnowalam z zawodu i wybralam obowiazki domowe i wychowanie dzieci, a mąż ciągła praca po za domem, to nie zapeszac ale w tej chwili maz jest wiecej w domu niz jakby na miescu pracowal. Co zrobic taki zawód 😊

Dasz radę będziemy z Tobą 😊

reklama
Dziewczyny jestem w 5 tc 1d, przy podcieraniu zauważyłam minimalnie zabarwiony śluz na różowo, wręcz delikatnie łososiowy. Jedynie przy podcieraniu... czy któraś tak miała? Jestem po jednym poronieniu i strasznie panikuje...

Do góry