Narazie nie mogę za bardzo wziasc wolnego, taka praca. Nie chce zespołu teraz zostawić z dodatkową moja praca, bo już jest im/nam ciężko. Od przyszłego tyg bede na zdalnym, więc dam radę. W domu leżę leżę leżę, męczy mnie to bardzo, mąż ma problem ze zrozumieniem, taki typ. Ale zalapie że to nie żarty. Może i już załapał.Nie dostałaś L4? Jak moja przyjaciółka miała krwiaka to w ogóle wstawać nie mogła. Tylko leżeć lekarz jej kazał. Może każdy przypadek jest inny, ale lepiej oszczędzaj się jak się da
reklama
To dobrze To u Ciebie mniej więcej który tydz?Jestem po wizycie. Na szczęście na chwilę obecną wszystko ok. Ale nie ma jeszcze widocznego zarodka. Lekarz twierdzi że ciąża może być poprostu młodsza i mam się nie stresować. Za tydzień kolejne usg i zobaczymy czy maluch się pokaże. Na razie jestem spokojna
Vingag
Fanka BB :)
A mogę zapytac kiedy u Ciebie doszło do zapłodnienia? chyba mamy podobnie u mnie dzisiaj 4+5 ale moje cykle długie bardzo i wiem ze w 22dc dopiero była owulacja
U mnie owulacja była według kalendarza 25 czerwca, co jest prawdopodobne, bo cykle mam jak w zegarku 28dniowe.
Z jednej aplikacji wychodzi mi 5w5d z innej 6w0d. W poprzednich ciążach też miałam młodsze ciąże na początku więc trzymam się tej nadzieiTo dobrze To u Ciebie mniej więcej który tydz?
Marvelka89
Tak Cie czytam kochana jak liczycie ciaze? Bieżący czy skonczony tydzien? Mi aplikacja pokazuje 6 tydzien (5w1d) to ja nie wiem jak to jest. Na mije oko to jestem w 6 tc czy nieDziewczyny ja padam na twarz taka jestem w pracy zmeczona. Jutro zaczynam 5ty tydzien I musze poczekac jeszcze 2 tygodnie na usg a juz tak bardzo bym chciala zobaczyc fasolke
MamaR
Skończyłaś 5 tydzień jesteś w 6 tygodniu. Ja na wszelki wypadek podaje lekarzowi zawsze dokładnie np 6+3 I wszystko jasne wtedy :-)Tak Cie czytam kochana jak liczycie ciaze? Bieżący czy skonczony tydzien? Mi aplikacja pokazuje 6 tydzien (5w1d) to ja nie wiem jak to jest. Na mije oko to jestem w 6 tc czy nie
A dziś dzwonili do mojego męża z pracy i jednak pojedzie na szkolenie od września do grudnia :-( Bedzie mi ciężko samej w ciąży i z dwójką malutkich dzieci Ale co zrobić.
Najlepiej na piechotę policzyć od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.Tak Cie czytam kochana jak liczycie ciaze? Bieżący czy skonczony tydzien? Mi aplikacja pokazuje 6 tydzien (5w1d) to ja nie wiem jak to jest. Na mije oko to jestem w 6 tc czy nie
Ostatnia edycja:
Marvelka89
No wlasnie tak tez myslalamSkończyłaś 5 tydzień jesteś w 6 tygodniu. Ja na wszelki wypadek podaje lekarzowi zawsze dokładnie np 6+3 I wszystko jasne wtedy :-)
A dziś dzwonili do mojego męża z pracy i jednak pojedzie na szkolenie od września do grudnia :-( Bedzie mi ciężko samej w ciąży i z dwójką malutkich dzieci Ale co zrobić.
Współczuję wiem coś o tym. Maz zaczął pracować za granicą jak bylam w ciazy z synem. Amelka miala 3 lata i warunki tez słabe. Centralne w piwnicy, codziennie o 5 wstawalam rozpalac . Ale dalam rade choć niejedna noc przepłakałam. Dzieki temu ze wyjechal i się poswiecilismy oboje, bo ja zrezygnowalam z zawodu i wybralam obowiazki domowe i wychowanie dzieci, a mąż ciągła praca po za domem, to nie zapeszac ale w tej chwili maz jest wiecej w domu niz jakby na miescu pracowal. Co zrobic taki zawód
Dasz radę będziemy z TobąSkończyłaś 5 tydzień jesteś w 6 tygodniu. Ja na wszelki wypadek podaje lekarzowi zawsze dokładnie np 6+3 I wszystko jasne wtedy :-)
reklama