reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Nie dostałaś L4? Jak moja przyjaciółka miała krwiaka to w ogóle wstawać nie mogła. Tylko leżeć lekarz jej kazał. Może każdy przypadek jest inny, ale lepiej oszczędzaj się jak się da 😊
Narazie nie mogę za bardzo wziasc wolnego, taka praca. Nie chce zespołu teraz zostawić z dodatkową moja praca, bo już jest im/nam ciężko. Od przyszłego tyg bede na zdalnym, więc dam radę. W domu leżę leżę leżę, męczy mnie to bardzo, mąż ma problem ze zrozumieniem, taki typ. Ale zalapie że to nie żarty. Może i już załapał.

reklama
Dziewczyny ja padam na twarz taka jestem w pracy zmeczona. Jutro zaczynam 5ty tydzien I musze poczekac jeszcze 2 tygodnie na usg a juz tak bardzo bym chciala zobaczyc fasolke ❤️
Tak Cie czytam kochana jak liczycie ciaze? Bieżący czy skonczony tydzien? Mi aplikacja pokazuje 6 tydzien (5w1d) to ja nie wiem jak to jest. Na mije oko to jestem w 6 tc czy nie 🤔

Tak Cie czytam kochana jak liczycie ciaze? Bieżący czy skonczony tydzien? Mi aplikacja pokazuje 6 tydzien (5w1d) to ja nie wiem jak to jest. Na mije oko to jestem w 6 tc czy nie 🤔
Skończyłaś 5 tydzień jesteś w 6 tygodniu. Ja na wszelki wypadek podaje lekarzowi zawsze dokładnie np 6+3 I wszystko jasne wtedy :-)

A dziś dzwonili do mojego męża z pracy i jednak pojedzie na szkolenie od września do grudnia :-( Bedzie mi ciężko samej w ciąży i z dwójką malutkich dzieci Ale co zrobić.

Skończyłaś 5 tydzień jesteś w 6 tygodniu. Ja na wszelki wypadek podaje lekarzowi zawsze dokładnie np 6+3 I wszystko jasne wtedy :-)

A dziś dzwonili do mojego męża z pracy i jednak pojedzie na szkolenie od września do grudnia :-( Bedzie mi ciężko samej w ciąży i z dwójką malutkich dzieci Ale co zrobić.
No wlasnie tak tez myslalam 😊
Współczuję wiem coś o tym. Maz zaczął pracować za granicą jak bylam w ciazy z synem. Amelka miala 3 lata i warunki tez słabe. Centralne w piwnicy, codziennie o 5 wstawalam rozpalac 🤦‍♀️. Ale dalam rade choć niejedna noc przepłakałam. Dzieki temu ze wyjechal i się poswiecilismy oboje, bo ja zrezygnowalam z zawodu i wybralam obowiazki domowe i wychowanie dzieci, a mąż ciągła praca po za domem, to nie zapeszac ale w tej chwili maz jest wiecej w domu niz jakby na miescu pracowal. Co zrobic taki zawód 😊

Dasz radę będziemy z Tobą 😊

reklama
Dziewczyny jestem w 5 tc 1d, przy podcieraniu zauważyłam minimalnie zabarwiony śluz na różowo, wręcz delikatnie łososiowy. Jedynie przy podcieraniu... czy któraś tak miała? Jestem po jednym poronieniu i strasznie panikuje...

Do góry