Niedługo mama
Fanka BB :)
Nie nie teściowa Krystyna a ja jak Twoja młodsza siostraCzyli Twoje pierwsze imię to Krystyna tak?
Bastian bardzo ładne imię Od Sebastiana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie teściowa Krystyna a ja jak Twoja młodsza siostraCzyli Twoje pierwsze imię to Krystyna tak?
Bastian bardzo ładne imię Od Sebastiana
Miałam podobnie Patii, mąż chciał do szpitala jechać, bo nie mogłam się wysłowić platalam jakieś dziwne słowa, głową mi pękała i też wymiotowałam z bólu.Ja dzisiaj miałam bardzo ciężki dzień... spałam tylko 5 h... Poszłam spać o 1, bo oglądaliśmy z narzeczonym serial i od 6 mała się ciągle wierciła itp. Więc ja już nie spałam. I właśnie od tej 6 strasznie kręciło mi się w głowie, jak na karuzeli, jakbym wypiła litr wódki i wtedy tak jest ze się zamknie oczy to wiruje strasznie. I ja tak dziś miałam non stop bez przerwy... Nie umiałam funkcjonować. Tak jakby błędnik mi szwankował. A Mój na 10 do pracy szedł i nie mógł wolnego wziąć. Więc zadzwoniłam do teściowej czy przyszła by na kilka godzin bo boję się zostać z małą sama. Przez to kręcenie w głowie niedobrze mi w uj było i o 10 wymiotowałam... Teściowa przyjechała, zajęła się małą a ja leżałam. Potem o 11:30 małą uspałam i teściowa pojechała do domu zrobić obiad ( autem ma 5 minut do nas) a my spalysmy półtorej godz do 13 i akurat teściowa przyjechała z obiadem. Lepiej się poczułam jak pospałam, nie było mi niedobrze, ale nadal mi się kręciło w głowie jak zamknęłam oczy, jak się schylalam czy coś robiłam. I tak cały dzień mi się kręci w głowie. Straszne to, nigdy tak nie miałam. Bo to tak się kręci jakbym zeszła z karuzeli... Nie wiem co to może być. Albo zmeczenje albo to, że od tygodnia nosze okulary zamiast soczewek.
A ja BeataNasz ma w urzędzie jedno imię Bastian a na chrzcie daliśmy Maksymilian, a w ogóle to mam na imię tak jak Twoja siostra i teściową też mam o tym imieniu co Ty
Jak pisałam wcześniej, też karmie jedna piersią i od takiego cudowania i wykręcania (przy karmieniu na leżąco) miałam bóle plecówWiesz co, ostatnio boli mnie kręgosłup i plecy, bo dużo noszę małą i na łóżku przy kp muszę cudować i się wykręcać by dać jej cycka tego "górnego", bo ona tyko na prawym boku chce pić...
Bardzo oryginalne imię ma twój syn ale bardzo ładne...pierwszy raz takie słyszęBastian? Pięknie
Lubię takie oryginalne imona.
Mój syn ma Medard.
I tak je lubi, a było kontrowersyjne na początku.
Teraz na klasówkach podpisuje się tylko imieniem, bo i tak wszyscy wiedzą kto to jest
Zresztą fajnie komponuje się z nazwiskiem,
Melania Antonina ( po babciach)
Oby Ci szybko przeszło, zrób tak jak radzi Lipaaa, sama z Nelka tyle czasu to powoli organizm odreagowuje, mimo wszystko.Wiesz co, ostatnio boli mnie kręgosłup i plecy, bo dużo noszę małą i na łóżku przy kp muszę cudować i się wykręcać by dać jej cycka tego "górnego", bo ona tyko na prawym boku chce pić...
Sprawdz sobie kręgosłup, jak znajdziesz czas i fundusze udaj się do fizjo niech Cie pomasuje i okei. Trochę zadbaj też o siebie, bo z kręgosłupem nie ma niestety żartów potrafi dopiec.Wiesz co, ostatnio boli mnie kręgosłup i plecy, bo dużo noszę małą i na łóżku przy kp muszę cudować i się wykręcać by dać jej cycka tego "górnego", bo ona tyko na prawym boku chce pić...
Kurde mi już w kregach tak nie łupie ale mam coś z mięśniem lędźwiowym większym, jak odchylam się w lewo to prawa strona mega ciągnie.Oby Ci szybko przeszło, zrób tak jak radzi Lipaaa, sama z Nelka tyle czasu to powoli organizm odreagowuje, mimo wszystko.
Czy któraś z Was NIE narzeka na kręgosłup?
Ja mam ksywę Krystyna bo jak ktoś pamięta była x lat temu reklama z Krystyną z gazowni, i tak brat mnie do dziś przezywa.Nie nie teściowa Krystyna a ja jak Twoja młodsza siostra
Dziękuję.Bardzo oryginalne imię ma twój syn ale bardzo ładne...pierwszy raz takie słyszę
A te 18 lat temu jak przyszedł na świat to tak jak piszesz na pewno było mega kontrowersyjne
A dobra, czyli Milena Bardzo ładneNie nie teściowa Krystyna a ja jak Twoja młodsza siostra
To ja będę do Ciebie pisała Milenka, bo Mamą już jesteśNie nie teściowa Krystyna a ja jak Twoja młodsza siostra