reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Miałam podobnie Patii, mąż chciał do szpitala jechać, bo nie mogłam się wysłowić 😬 platalam jakieś dziwne słowa, głową mi pękała i też wymiotowałam z bólu.
Doszłam do wniosku, że słabe jedzenie jadłam. To było na początku, jak mała jakoś 2-3 miesiące miała.
Odpocznij, weź ciepła kąpiel i jedz do mamy na dobry obiad 😎

A ja Beata 😁

Jak pisałam wcześniej, też karmie jedna piersią i od takiego cudowania i wykręcania (przy karmieniu na leżąco) miałam bóle pleców 🥺
Może od tego Cię tak wzięło, jeszcze te okulary... 🤷‍♀️
No ja się modliłam wczoraj by mi tylko przeszło, bo jakbym miałam iść do szpitala i małą zostawić to bym umarła... 😭

No te przekręcanie przy kp to masakra...
Sprawdz sobie kręgosłup, jak znajdziesz czas i fundusze udaj się do fizjo niech Cie pomasuje i okei. Trochę zadbaj też o siebie, bo z kręgosłupem nie ma niestety żartów potrafi dopiec.
Sprawdzę sobie kiedyś, na razie nie ma tak źle.

reklama
Nelunia pozdrawia wszystkie swoje koleżanki i kolegów 🥰
IMG_20210912_161427.jpg

Oby Ci szybko przeszło, zrób tak jak radzi Lipaaa, sama z Nelka tyle czasu to powoli organizm odreagowuje, mimo wszystko.

Czy któraś z Was NIE narzeka na kręgosłup?
Medard pięknie a za razem oryginalnie, Melania też, można fajnie skrócić 😉 my też wolimy takie imiona rzadziej nadawane 😉

Ja muszę przyznać, że nie narzekam na kręgosłup, naprawdę nie boli mnie ani w ciąży ani teraz🤔ale faktycznie nasze dzieciaczki coraz cięższe 😅 mojego małego króla staram się nosić jak najmniej ale wiadomo jest coraz bardziej ciekawy świata i jak już poczuje ręce to nie odpuszcza aż do najedzenia albo pójścia spać ale jak go usypiam to trzymam na kolanach nie chodzę z nim.
W ogóle byłam nie dawno u fizjoterapeuty uroginekologicznego bo ja po cc, bliznę mam ok. ale chciałam żeby zobaczyła jak tam zrosty i wiecie co się okazało że z blizna wszystko dobrze ale postawę to już muszę ćwiczyć i mam rozejście mięśni brzucha takie na trzy palce dostałam ćwiczenia i muszę się za to zabrać 😅

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry