reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

U mnie wody ciepłej nie będzie 3 dni😡 nie wiem kurde jak to jest ale przychodzi wrzesień i jakąś dupa nagle drogi remontują, wodociagi wszystko 🤷🏻‍♀️ nie na widzę tego czuje się jak w średniowieczu wtedy
Ooo matko...współczuję.... 😳
Będziecie do kąpieli w czajniku lub garnku grzać...a 3 dni szybko zlecą....
No chyba że przez 3 dni zrobicie sobie "dzień dziecka" i dopiero na 4 się wykąpiecie😂😂

reklama
w nocy tzn o której?
mój M właśnie młodego przenosi do naszej sypialni bo spał u siebie dostał ostatnie mleko i tak do g. 7 no dzisiaj 8:20😂
a i nie wiem jak to jest ale na podłogowym łóżku to normalnie podczas snu się przekręca a w łóżeczku zaraz slysze w nocy obijanie i stękanie 😕
No o 23 dostanie mleczko....a później zależy....przez ostanie 4 dni było to o 5(liczę że dzisiaj też tak będzie😂)...a wcześniej to taka magiczna godzina "3"to była, można było w ciemno wstawać bo było logiczne, że zaraz zacznie się kręcić...:)
A Ty to masz bajlando w takim razie.....:)Może kiedyś też się doczekam ,że do 7 będzie spokój....dla mnie ta 5 to już jest ekstra:)

U mnie wody ciepłej nie będzie 3 dni😡 nie wiem kurde jak to jest ale przychodzi wrzesień i jakąś dupa nagle drogi remontują, wodociagi wszystko 🤷🏻‍♀️ nie na widzę tego czuje się jak w średniowieczu wtedy 😡
Kocham te remonty. U mnie wszędzie np utrudnienia na drogach bo przecież trzeba wszystkie możliwe dojazdy pozamykać i remontować. Jak masz wannę to jeszcze o tyle dobrze ze jak za starych czasów, w garnku ciepłą wodę nagrzejesz i jakoś się człowiek odświeży

reklama
No o 23 dostanie mleczko....a później zależy....przez ostanie 4 dni było to o 5(liczę że dzisiaj też tak będzie😂)...a wcześniej to taka magiczna godzina "3"to była, można było w ciemno wstawać bo było logiczne, że zaraz zacznie się kręcić...:)
A Ty to masz bajlando w takim razie.....:)Może kiedyś też się doczekam ,że do 7 będzie spokój....dla mnie ta 5 to już jest ekstra:)
Eee to też tak miałam zaraz się nie obejrzysz i zrezygnuje z karmień nocnych
yyyy to nie jest tak, że spokój bo jak się kręci to odrazu nie śpię nie wiem co ja z tym mam🤷🏻‍♀️
M śpi jak zabity a ja to odrazu 😕
teraz szczególnie jak na brzuchu śpi to jest mniej więcej tak kładziemy go na plecach po 1h jest na boku a po 2h na brzuchu🙄
no i potem ręce i nogi latają 😂 najczęściej o szczebelki te łóżeczka to jednak za małe są!
no i wiadomo jak zwykle by szły albo po szczepionkach to odrazu z nami śpi😜 albo jak sie obudzi to też 🤪 nie lecę odrazu po jedzenie 10-15 min i zasypia.

Do góry