Jezu też dostałam mega wielka dynię i muszę wziąć się za przerabianieTo walczymy z dynią twarda sztuka mi się trafiła
reklama
Lipaaa
Fanka BB :)
Dokładnie, to widać czy dziecko chce już jeść czy tylko bawić się łyżeczka.Moja tak robi i uważam, że po prostu nie jest jeszcze gotowa, jedzenie jej nie smakuje. I tak drugi tydzień dwa dni próbujemy, a potem tydzień jej odpuszczam. No ewidentnie widzę, że nie chce, a łyżeczkę wyrywa na zasadzie do zabawy.
Moja dzisiaj wciela 3/4 słoiczka jabłko, banan i zboża ze smakiem
Jeszcze poprawimy i sloiczek pęknie
Mary2094
Ja chyba dziś gruszkę sprawdzę. Bo na jabłko się kwasiDokładnie, to widać czy dziecko chce już jeść czy tylko bawić się łyżeczka.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Słoiczek albo mała pęknie a serio to zazdraszczam trochę.Dokładnie, to widać czy dziecko chce już jeść czy tylko bawić się łyżeczka.
No się nie mogę doczekać, u nas wypychanie wszystkiego językiem. Na szczęście mleko w cyckach jest więc mała głodna na bank nie jest
Niedługo mama
to mój dzisiejszy urobekoprócz dyni jeszcze brzoskwinie zrobiłam
Mary2094
Zazdroszczę! Kurcze też bym chciała mieć dobry sprzęt do słoiczków. ❤❤Jeszcze dzis mam dzień ze głowa boli i padam na twarzto mój dzisiejszy urobekoprócz dyni jeszcze brzoskwinie zrobiłam
Z reguly jest to samo kąpiel jemy i spac ale czasami widze ze nie chce spac to jeszcze się bawi i wtedy się przewala .Mój nie ma problemów z zasypianiem. Zawsze jest rutyna- kąpiel, karmienie, przytulanie. Potem odkładam go do łóżeczka w śpiworku, pogłaszczę po główce, pocałuję po czym on zasypia. Myślę, że ważna jest tu właśnie rutyna aby codziennie przed spaniem było podobnie. A może za mało w dzień Ci śpi, że wieczorem taka pobudzona albo odwrotnie, np. za późno ma drzemkę?
Jaka porządna mamuśkato mój dzisiejszy urobekoprócz dyni jeszcze brzoskwinie zrobiłam
U nas tez jest zaciesz na butelkę chociaż teraz jakos ma słabszy apetyt chyba dodatkowe jedzonko sprawia że mleka mniej wypija .No mój też tak się ekscytuje butelką mlekiem
reklama
My jemy w bujaczku ale tez już czekam aż siądzie sama i będzie mogła sama jeść rączkamiTez przeszłam przeszłam słoiczki, mąż mnie zaczął wyzywać ze więcej roboty niż to warte dla kilku łyżeczek. Jak zaczniemy blw to spowrotem zacznę jej robić jedzonko. Ogółem posadzona w krzesełku siedzi