MamM
Fanka BB :)
Solec Kujawski, jeśli komuś coś to mówiA gdzie mogę zapytać w jakie strony jeździsz? Jeszcze się okaże że w moje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Solec Kujawski, jeśli komuś coś to mówiA gdzie mogę zapytać w jakie strony jeździsz? Jeszcze się okaże że w moje
To ja okolice Barcina to takie średnie okoliceSolec Kujawski, jeśli komuś coś to mówi
oj oczywiście że mówi,miałam koleżanki na studiach z Solca i z Barcina teżSolec Kujawski, jeśli komuś coś to mówi
O popatrzoj oczywiście że mówi,miałam koleżanki na studiach z Solca i z Barcina też
Tak województwo kujawsko pomorskie jest mi bardzo bliskie pomimo tego że w nim nie mieszkamO popatrz
U nas jest babababa i tatatatata jak się jej zachce. Bo moja ma dzień gdzie nawija jak Bielicka a na drugi dzień to trzeba sobie zasłużyć by się odezwała i z radosci zaczęła piszczeć. Ale mama nie chce powiedziećJeju Dziewczyny, u nas dziś zaczęło się gaworzenie. Melania czysto i wyraźnie od popołudnia gada w kółko mamamamama...
Jak to słodko brzmi! Wcześniej stękała, jekała, prychała , gruchała. Dużo i głośno. Ale teraz tak pięknie: mamamama....
❤❤❤
Nie mogę się doczekać kiedy moja usiądzie.Ogólnie przez przypadek dziś Nastka prawie usiadła. Przez to że się podpiera na boku jedna ręką jak leży na brzuchu jakoś się z tego podporu wyprostowała i prawie już siedziała na tyłku. (Oczywiście wszystko to się działo jak była wkurzona)