ilmenau
Fanka BB :)
Mam pytanie, czy waszym dzieciom to się zdarzyło. Moja jak jest bardzo zmęczona i zasypia to np drży jej reka, lub warga jak je. I to występuje tylko jak mocno jest zmęczona przy zasypianiu. Bo zastanawiam się czy to normalne (w sensie rozluźnia się jak dorosły i ma jakieś drgawki), czy się z kimś w tym zakresie konsultować.
U nas też to występuje - drżenie nóżki lub brody. Starsza córka też to miała, przebadana neurologicznie wzdłuż i wszerz, wyszło że to niedojrzałość układu nerwowego i jedyne co mieliśmy robić to w sytuacji gdy się to nasilało to suplementowac wit b
W ogóle, no dobra, nie mam gorączki, ale za to katar makabryczny, zatoki zatkane, dzisiaj się oparłam czołem o ręce to myślałam, że spadnę z krzesła, zamykam oczy to mam wirnik, łeb napieprza, gardło też i wszystko mnie boli. Generalnie zwykłe przeziębienie, tylko takie na pełnym gazie, a tymczasem ja ostatnio chora - tak porządnie - byłam 4,5 roku temu w ciąży z Dobrusią jak miałam zapalenie zatok i już zdążyłam zapomnieć.
Biorę co mogę, psikam nanosrebrem, tantum verde, żrę septolete i właściwie bez zmian, a do tego zaczęłam kaszleć
Ooo, widzę u nas ten sam wirus. Starsza że żłobka przyniosła - 3 dni w żłobku, tydzień w domu. Przy okazji my wszyscy chorzy, nawet Bartuś
Mamy też pierwszego ! 5m5d i już jest. Jestem w szoku, że tak szybko to poszło bo córka miała w wieku 8.5 m-cy