karoo-kp
Mama Jagodzianki
Moja włączała mi co niedziela o 10 disco polo life żebym do kościoła wstałaDobre trzeba zbierać kompromitujące materiały aby później robić siarę.
Ja mam w planach jak już będzie nastolatką tak wbijać o 6 rano do pokoju i robić pobudki, taka zemsta za te wczesne pobudki rano
(Już wiem czemu mama mnie o 7 wybudzała waleniem garów jak miałam naście lat. Chyba też się mściła )
DZIAŁAŁO.
Żadnych planów, urodziny są w marcuPięknie dziewczyny a jak planujecie spędzić mini urodziny w przyszłym tygodniu?
Dzisiaj równiutko pół roku.
Zresztą za dwa tygodnie Dobrusia ma 4 urodziny, będzie torcik i prezenty.
Słuchajcie, macie może jakieś pomysły? W przedszkolu panie poprosiły o unikanie słodyczy, zwłaszcza tortów urodzinowych, dopuszczają co prawda domowe (ja zawsze sama robię) ale stwierdziłam, że to chyba dobry pomysł i chcę zrobić torta papierowego. I tak do hurtowni po wyprawkę dla Dobrusi muszę jechać więc zrobię zakupy. Czeka mnie 24 sztuki "ciasta", bo w grupie jest 20 osób no i teraz szukam pomysłu na prezenciki do środka. Chcę zrobić zdrowe ciasteczka, więc po jednym, może lizaki albo cukierki Nimm2, ale to trochę mało, może macie jakieś pomysły?