reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

No ja stosuje Bephanten baby jak widzę, że ma rowek czerwony czy obszczypany i super szybko działa. Tydzień po porodzie jak miała na twarzy suche placki to położna mówiła by tym smarować i pięknie wszystko zeszło w 2 dni.

A może będzie, kto wie 😁 a Ty kiedy zamierzasz wrócić do tego sportu?
Baby a Plus to co innego Patii. Plus goi i dezynfekuje drobne, powierzchowne rany skóry.

Jestem właśnie "w trakcie wracania" 🙈 nie jest łatwo, kiedyś 100 pompek nie robiło na mnie wrażenia a teraz...
Dużo pracy przede mną ✌️

reklama
Baby a Plus to co innego Patii. Plus goi i dezynfekuje drobne, powierzchowne rany skóry.

Jestem właśnie "w trakcie wracania" 🙈 nie jest łatwo, kiedyś 100 pompek nie robiło na mnie wrażenia a teraz...
Dużo pracy przede mną ✌️
Spróbuję 😉

100 pompek? 😱 Ja nie potrafię zrobić nawet jednej 🤣 Poważnie... Mam słabe ręce. Podziwia Cię 😁

To ja okularów nigdy nie nosiłam, od gimnazjum noszę soczewki 😉 Ale od miesiąca tak mnie szczypią oczy jak zakładam soczewki i mam czerwone oczy i suche, bo od samego rana jak mała się obudzi (7 rano) do godziny 23-24 noszę soczewki i po prostu to już za długo, oko się wysusza. I w końcu postanowiłam sobie kupić okulary takie do domu, więc byłam w pondz wybrać sobie oprawki a w przyszłym tyg w wtorek mam badanie wzroku i myślę, że za 2 tygodnie będę miała już okulary 😍 Ja nie podobam się sobie w okularach, wybrałam takie delikatne oprawki złote 😉 Więc po domu okulary a na zewnątrz soczewki 😁
Ja kiedyś też myslałam o soczewkach ale ostatecznie się nie zdecydowałam przez to zakładanie i dosyć drogo mi wychodziło , ja lubię nosić okulary zresztą robie to już 30 lat😅 ale jak mam sama sobie wybrać to dramat w żadnych się sobie nie podobam ale mam taką panią optyk ktora dobrze mi doradza i to potem są moje ukochane okulary, które jak mam zmienić to znowu jestem chora😂😂😂

reklama
A znajdziesz u siebie prostą ścieżkę? Nie pod górkę i nie z górki?
Lipaaa, koszykówka zrobiła z Ciebie sportowca na całe życie 🙂
Ja grałam w ręczną i też kolanko powiedziało: Pas.
Ale wydolność serca zostaje 🙂
( figura za to nie 🤭)
Jestem po operacjach kolana i niby nie powinnam nic ćwiczyć ze względu na plastikowe elementy w kolanie ale odkąd zaczęłam jest o niebo lepiej, nie ma bolu.
Odnośnie prostej ścieżki... Jak podjadę autem to będę na płaskiej 😁

Do góry