reklama
Lipaaa
Fanka BB :)
Pięknie!!! Duży chłopak!My dzisiaj po szczepieniu waży 7 400 g i ma 73 cm , we wtorek skończone 24 tygodnie
My jutro szczepienie, też damy znać
MamM
Czajo, ja się nie zgadzam , ja nie przyjmuję życzeń. Melania na 6 miesięcy ważyła 9100g.Super Oby tyłeczki rosły tym naszym dzieciaczkomMy za tydz bilans 6 miesięczniaka i szczepienie na meningokoki
Niech ona zwolni ten wzrost
Niedługo mama
NieGratulacje
ps mieliście jakieś specjalne zalecenia żeby waga wyszła była?
Nie my bez jakichś specjalnych zaleceńA mój cierpi rozwolnienie i wysypka pokarmowe tak twierdzi Dermatolog odstawiamy wszystkie stałe prawdopodobnie truskawki
Ps uważajcie z owocami
Tak podobno truskawki często uczulają, mama ostrzegała
Niedługo mama
KonieczniePięknie!!! Duży chłopak!
My jutro szczepienie, też damy znać
Niedługo mama
Właśnie jestem zaskoczona bo urósł 10 cm w dwa miesiąceO kurde, to mega długasek i pewnie szczupły do tego z taką wagą
No tak, truskawki to jedne z bardziej alergizujących owoców. Ja podam tak jak pierwszemu- po skończeniu roku.A mój cierpi rozwolnienie i wysypka pokarmowe tak twierdzi Dermatolog odstawiamy wszystkie stałe prawdopodobnie truskawki
Ps uważajcie z owocami
Niedługo mama
Daj spokój Melania to dorodna dziewczynka tylko się cieszyć mój syn widocznie odziedziczył gabaryty po mnieCzajo, ja się nie zgadzam , ja nie przyjmuję życzeń. Melania na 6 miesięcy ważyła 9100g.
Niech ona zwolni ten wzrost
Mary2094
Truskawki są najczęściej źle tolerowane przez dzieci, plus pytanie skąd je nabyłaś i czy były pryskane bo czasem w truskawkach jest najwięcej świństwa (wiem co piszę.))A mój cierpi rozwolnienie i wysypka pokarmowe tak twierdzi Dermatolog odstawiamy wszystkie stałe prawdopodobnie truskawki
Ps uważajcie z owocami
reklama
Mary2094
U nas znając życie żadnego bilansu nie będzie bo u nas w przychodni mają wyj.....Super Oby tyłeczki rosły tym naszym dzieciaczkomMy za tydz bilans 6 miesięczniaka i szczepienie na meningokoki