A co Ty, w pozycji klasycznej to to wgl jest niemożliwe, ja ją do siebie obracam a ona już od razu głowę w drugą stronę i się siłuje ze mną. Ja już próbowałam wszystkiego, nawet "na siłę", nie da się, bo płacz. Dwa Msc temu też miała taki okres, że z tej piersi nie chciała pić ale potem jej przeszło i piła normalnie z prawej, czasami tylko miała jakieś widzi mi się, ale piła. A teraz od 3 tygodni to samo. Aż się boję nocy. Dzisiaj w nocy jak piła to już mnie tak bolało, że aż drażniło i nie mogłam wyleżeć. Aż w końcu zrobiłam protest i powiedziałam, że nie dam jej już tego cycka do rana. Podkładałam smoczek, nie nabrała się, czekałam aż sama zaśnie bo od 3:20 do 4:20 nie spała. Przeniosłam ją na moją prawą stronę i kilkanaście razy aż do skutku przyciągałam ją do siebie na bok by napiła się tego nielubianego cycka, aż w końcu się napiła, oczywiście odrywała się kilka razy, ale po czasie zasnela przytulona do mnie i tak spałyśmy do 7
No ale mam teraz z nią harcore z tymi cycka mi. Boję się, że zostanę tylko na jednym cycku... Bo w tym prawym mi się zdecydowanie mniej produkuje