Progesteron badany 2.07 miałam na poziomie 8.25. Od endokrynologa dostałam Luteinę 50 2x1 a od ginekologa jeszcze Duphason 10 2x1.Napiszecie mi jakie macie poziomy progesteronu bo mam 16,5 i się martwię [emoji24] do tego czuje jak mnie ciśnie ściska w podbrzusza
reklama
Ja w czwartek miałam 31, wczoraj 23. Lekarz powiedział, że jeżeli mieści się w normach, to nie ma się czym przejmować. Poziom progesteronu może się wahać nawet w ciągu doby.Napiszecie mi jakie macie poziomy progesteronu bo mam 16,5 i się martwię [emoji24] do tego czuje jak mnie ciśnie ściska w podbrzusza
Witam, jakas niespokojna byłam od wczoraj. Objawów żadnych niepokojących. I żeby się nie stresować poszłam dziś zrobić usg uspokoiłam się mogę funkcjonować dalej tydzień temu był malutki zarodek. Teraz już jest serduszko akcja 140/min.
Super, gratulacjeWitam, jakas niespokojna byłam od wczoraj. Objawów żadnych niepokojących. I żeby się nie stresować poszłam dziś zrobić usg uspokoiłam się mogę funkcjonować dalej tydzień temu był malutki zarodek. Teraz już jest serduszko❤ akcja 140/min.
Invicta
Fanka BB :)
Cudowna wiadomośćWitam, jakas niespokojna byłam od wczoraj. Objawów żadnych niepokojących. I żeby się nie stresować poszłam dziś zrobić usg uspokoiłam się mogę funkcjonować dalej tydzień temu był malutki zarodek. Teraz już jest serduszko❤ akcja 140/min.
Jestem panikarą. Przyznaje się bez bicia. A jak coś mnie niepokoju chodzę szukam aż znajdę rozwiazanie. A że mam możliwość to na miejscu korzystam z tego co mi daneCudowna wiadomość
Jestem trochę spokojniejsza. Ale dużo niewiadomych przede mną. Mimo, że przechodze to drugi raz to tym bardziej przeżywam. Bo miało ciąży już nie być nigdySuper, gratulacje
K
Katijah
Gość
Super wieściWitam, jakas niespokojna byłam od wczoraj. Objawów żadnych niepokojących. I żeby się nie stresować poszłam dziś zrobić usg uspokoiłam się mogę funkcjonować dalej tydzień temu był malutki zarodek. Teraz już jest serduszko akcja 140/min.
Który tc masz teraz?
Justyśka89
Początkująca w BB
Nie jest wymagane chyba ze mialas poronienia lub dlugo sie o dziecko staralas to wtedy to sie bada bo progesteron podtrzynuje ciaze
Ja ani nie poroniłam, ani długo się o 3 ciąże nie starałam, a mimo wszystko pierwszym badaniem jakie mi ginekolog zalecił było beta HCG i właśnie progesteron
reklama
MamaR
Fanka BB :)
Może zapobiegawczo kazał sprawdzić. W sumie tak lepiej niż jakby się okazało za późno że jest mało progesteronu.Ja ani nie poroniłam, ani długo się o 3 ciąże nie starałam, a mimo wszystko pierwszym badaniem jakie mi ginekolog zalecił było beta HCG i właśnie progesteron
Ja u mojego ginekologa jeszcze nie byłam. Wizyte mam za tydzień. Wczoraj poszłam do innej babki bo już nie mogłam wytrzymać A mój na urlopie