reklama
Invicta
Fanka BB :)
Ja badałam bo cały czas biorę progesteron i wyszedł mi 40... u mnie w widełkach norma to chyba od 2.5 do nawet 128A Czy trzeba to badać po zajściu?
W żadnej ciąży tego nie robiłam
K
Katijah
Gość
Czyli jeśli do tej pory nie miałam problemu z tym to nie jest wymagane?Ja badałam bo cały czas biorę progesteron i wyszedł mi 40... u mnie w widełkach norma to chyba od 2.5 do nawet 128
MamaR
Z tego co wiem to jak się bierze Duphaston to on nie wychodzi w badaniach krwi na progesteronu bo to forma chemiczna nie wiem jak jwst z luteiną.Ja badałam bo cały czas biorę progesteron i wyszedł mi 40... u mnie w widełkach norma to chyba od 2.5 do nawet 128
MamaR
Nie jest wymagane chyba ze mialas poronienia lub dlugo sie o dziecko staralas to wtedy to sie bada bo progesteron podtrzynuje ciazeCzyli jeśli do tej pory nie miałam problemu z tym to nie jest wymagane?
K
Katijah
Gość
A okNie jest wymagane chyba ze mialas poronienia lub dlugo sie o dziecko staralas to wtedy to sie bada bo progesteron podtrzynuje ciaze
Narazie to mój pierwszy cykl starań po 12 latach przerwy, zobaczymy jutro
Invicta
Ja chodzę ale muszę zabierać ze sobą duuuzo jedzenia i jest oki plus woda z imbiremI jak wy kochane funkcjonujecie z tymi Mdłościami? Chodzicie normalnie do pracy? ☺☺
Ja mam dwie ciążę przed i nigdy tego nie robiłam. Teraz mnie podkusilo i o mam problem czy jest ok [emoji23]
A ok
Narazie to mój pierwszy cykl starań po 12 latach przerwy, zobaczymy jutro [emoji8][emoji85][emoji1]
K
Katijah
Gość
Ja mam dwie ciążę przed i nigdy tego nie robiłam. Teraz mnie podkusilo i o mam problem czy jest ok [emoji23]
reklama
Invicta
Właśnie ja luteinę biorę i tez do końca nie wiem... ale mi lekarka powiedziała Żr jak będzie za mały to i dołoży mi duphaston... narazie obyło się bezZ tego co wiem to jak się bierze Duphaston to on nie wychodzi w badaniach krwi na progesteronu bo to forma chemiczna nie wiem jak jwst z luteiną.