reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Może zapobiegawczo kazał sprawdzić. W sumie tak lepiej niż jakby się okazało za późno że jest mało progesteronu.
Ja u mojego ginekologa jeszcze nie byłam. Wizyte mam za tydzień. Wczoraj poszłam do innej babki bo już nie mogłam wytrzymać A mój na urlopie 😆

Tak też właśnie myślę 😊 pierwszy raz w życiu badałam progesteron😂 w dwóch poprzednich ciążach lekarze nawet nie wspomnieli o tym badaniu 🤷🏼‍♀️

Dziewczyny dziś mam termin @.ani widu, nie mam bólu podbrzusza jak zwykle a teraz śluz się pojawił taki jak w czasie okoloowulacyjnym. Jaki powinien być?

Dziewczyny dziś mam termin @.ani widu, nie mam bólu podbrzusza jak zwykle a teraz śluz się pojawił taki jak w czasie okoloowulacyjnym. Jaki powinien być?
Ja w dniu spodziewanej @ miałam skąpy śluz taki różowawy, w każdej z 2 ciąży bylo tak samo i teraz w 3 też.. A po około dwóch dniach od spodziewanej @ przybyło trochę śluzu i cały czas od prawie 3 tygodni jest podobnie raz więcej raz mniej.. Raczej bialy, czasami jak jest dużo to taki galaretowaty.. Ale każda z nas może mieć inaczej😉

reklama
Do góry