reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Kochane czytam ze każda ma mdłości a ja jakoś tego nie odczuwam.. raz czy dwa było mi trochę nie dobrze ale pozatym dobrze się czuje :) czy coś ze mna nie tak?? 🤣
Ja tez dzis juz spoko, zapachy nie przeszkadzaja wcale. 😊 Wiem zw z synem tez tak mialam wiec to nie jest zaden zly znak 😊 teraz czekam na pizzę az mi slinka leci 😁 ale nie mam jakichs mocno widocznych dolegliwosci. Dzis pare razy uslyszalam ze schudłam 🤭 i zw bardzo dobrze wygladam 😜 na chłopaka jak nic 😅

Witam ! Mozna do Was dolaczyc ? Z usg termin wychodzi na 13 marca. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i jest pęcherzyk z zarodkiem. Za tydzień liczę że będzie już serduszko. Jestem też marcowka2020 bo w marcu tego roku urodziłam synka :-) mam jeszcze córeczkę z sierpnia 2018 :-)

reklama
Do góry