K
Katijah
Gość
Mnie boli wyżej, między łopatkamiA Czy miewa któraś z was bóle w okolicach odcinka lędźwiowego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie boli wyżej, między łopatkamiA Czy miewa któraś z was bóle w okolicach odcinka lędźwiowego?
Ja tez dzis juz spoko, zapachy nie przeszkadzaja wcale. Wiem zw z synem tez tak mialam wiec to nie jest zaden zly znak teraz czekam na pizzę az mi slinka leci ale nie mam jakichs mocno widocznych dolegliwosci. Dzis pare razy uslyszalam ze schudłam i zw bardzo dobrze wygladam na chłopaka jak nicKochane czytam ze każda ma mdłości a ja jakoś tego nie odczuwam.. raz czy dwa było mi trochę nie dobrze ale pozatym dobrze się czuje czy coś ze mna nie tak??
Witamy, gratulujęWitam ! Mozna do Was dolaczyc ? Z usg termin wychodzi na 13 marca. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i jest pęcherzyk z zarodkiem. Za tydzień liczę że będzie już serduszko. Jestem też marcowka2020 bo w marcu tego roku urodziłam synka :-) mam jeszcze córeczkę z sierpnia 2018 :-)
A Czy trzeba to badać po zajściu?Napiszecie mi jakie macie poziomy progesteronu bo mam 16,5 i się martwię [emoji24] do tego czuje jak mnie ciśnie ściska w podbrzusza
Ja tak miałam wczoraj dzisiaj poszłam na betę i zobaczymy co będzieCo ze mną nie tak, że nie mam zadnych objawów ? zero zachciewajek