Ja też na 10 rocznicę trójeczkaNa 10 rocznicę ślubu 3 dzieci :-)
reklama
MałaZuza14
Aktywna w BB
Invicta
Fanka BB :)
Dziewczyny moja beta pięknie przyrasta dzisiaj już 1492 także podwoiła się po 48 h jestem i spokojniejsza i szczęśliwsza teraz tylko do środy wytrzymać do usg pęcherzyk już bardziej powinien być widoczny
Pytanko mam do was czy już rodzicom powiedzialyscie? Ja zamierzam to zrobić w ten weekend bo i tak co ma być to będzie a ze z mama zżyta jestem to i będzie mnie w każdej sytuacji wspierać
Pytanko mam do was czy już rodzicom powiedzialyscie? Ja zamierzam to zrobić w ten weekend bo i tak co ma być to będzie a ze z mama zżyta jestem to i będzie mnie w każdej sytuacji wspierać
Gratulacje[emoji7], 7tc z usg czy według OM?
Chwale się moja fasolką [emoji3590] serduszko bije [emoji3590] 7tc [emoji3059]
Invicta
Cudowny widokChwale się moja fasolką ❤ serduszko bije ❤ 7tc
MałaZuza14
Aktywna w BB
Gratulacje[emoji7], 7tc z usg czy według OM?
7tc według usg a według ostatniej miesiączki 7+2
Super, ja jutro idę na pierwszą wizytę, będzie 7w0d. Mam nadzieję, że będzie coś widać i że wszystko będzie ok. Mam mega stresa7tc według usg a według ostatniej miesiączki 7+2
Obecnie to 7t 3dSuper wieści
Który tc masz teraz?
Jesteśmy w podobnych tygodniach. Jeden dzień różnicy7tc według usg a według ostatniej miesiączki 7+2
reklama
Bridget_Ben
Dziewczyny ja padam na twarz taka jestem w pracy zmeczona. Jutro zaczynam 5ty tydzien I musze poczekac jeszcze 2 tygodnie na usg a juz tak bardzo bym chciala zobaczyc fasolke