Patii26
Fanka BB :)
Też mi się wydaje, że z pepco nie są. Też mam kilka takich ( używane) i muszę sprawdzić.Ale one chyba właśnie nie są pepco
z pepco mam sporo i są takie Zobacz załącznik 1308957
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mi się wydaje, że z pepco nie są. Też mam kilka takich ( używane) i muszę sprawdzić.Ale one chyba właśnie nie są pepco
Kurde ja zgłupiałam Bo mialam bodziaka też z takim oznaczeniem i nie sprawdzałam czy to pepco czy był smyk. Ale chyba jeszcze gdzieś coś mam z takim logo to sprawdzę czy to smyk czy jakieś stara kolekcja z pepco.Ale one chyba właśnie nie są pepco
Tez mam zalecenie od fizjo żeby coś robić i tylko jak mam chwile to tam chyba 5 minut ćwiczeń jakiś i to wsioDziewczyny jak u Was ze sportem?
Któraś coś trenowala/trenuje?
Ja przed ciąża trenowałam kalistenike ale w stanie błogosławionym odpuściłam treningi. Teraz jakoś trudno się zebrać i systematycznie ćwiczyć a forma zerowa
Pokroiłabym się, że te pepco ale teraz już nie wiemO kurde aż zwątpiłam.
Ja juz tez zgłupiałamPokroiłabym się, że te pepco ale teraz już nie wiem
No w końcu ktoś odkrył tajemnicę co to za logoBrawoUwaga, sprawdziłam. Tak te ciuchy tak oznaczone były z pepco. @karoo-kp miałaś rację! Z jakiejś mega starej kolekcji.
Mój karnet do City Fit też zamrożony. A tak tęsknię!!! Zaczęłam regularne treningi w jakimkolwiek klubie ( tym właśnie ) rok przed zajściem w ciążę. Efekty były spektakularne. Serio, super kondycję załapałam. I poszło... do lasu... Szkoda mi tej formy. Przydałby się pokoik dla dzieci w takich miejscach.Dziewczyny jak u Was ze sportem?
Któraś coś trenowala/trenuje?
Ja przed ciąża trenowałam kalistenike ale w stanie błogosławionym odpuściłam treningi. Teraz jakoś trudno się zebrać i systematycznie ćwiczyć a forma zerowa
Chustowalam z początku. Teraz nie dałabym rady ze względu na kręgosłup. Chociaż nie powiem chciałabym dalej to robićMój karnet do City Fit też zamrożony. A tak tęsknię!!! Zaczęłam regularne treningi w jakimkolwiek klubie ( tym właśnie ) rok przed zajściem w ciążę. Efekty były spektakularne. Serio, super kondycję załapałam. I poszło... do lasu... Szkoda mi tej formy. Przydałby się pokoik dla dzieci w takich miejscach.
Ale wracam do spacerów po łąkach z psem. Dziś 1,5 h z Melanią w nosidle i sunią szwendałyśmy się po bezdrożach. Uwielbiam!!!
P.S Wiem, że to długo w nosidle. Melania była chustowa więc to jej ulubiona pozycja spacerowa. Tak zaliczałyśmy spacer z psem do 4 miesiąca. Czy któraś z Was też nosiła lub nosi dziecko w chuście?