reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

U nas gole stopy i skarpetki rządzą. Na zimę mamy bamboszki z bawełny i grube skarpety. Żadnych butów póki nie chodzi.
U nas też gole stopy codziennie od rana do wieczora 😁 Jedynie jak wychodzimy na spacer i jest chłodno to zakładam skarpetki. A na zimę to muszę się zaopatrzyć w jakieś właśnie bamboszki bawełniane czy z wełny 😉

reklama
A tam, położne mogą mówić jedno a w rzeczywistości i tak wyjdzie po swojemu, bo każde dziecko inne i niektóre są bardziej wymagające a niektóre mniej. Moja akurat jest bardzo do przytulania itp, lubi bliskość, potrzebuje mnie blisko i jest cycoholikiem 😁🥰 Ale mi to nie przeszkadza, a wręcz uwielbiam gdy mnie potrzebuje, bo ja jej też potrzebuje i uwielbiam się do niej przytulać, tulić ją, całować ❤️ Bo wiem, że te czasy miną a ja będę wtedy wyć, że już tego nie będzie tak często i już taka malutka nie będzie 😞
Dokładnie. Moja też jest cycoholik. Wczoraj wzięliśmy butelkę z wodą. A gdzie tam. Tylko cyvek. Butelką pogardziła. Gdzie przecież kiedyś ja dokarmiałam Butelką.

Właśnie podobnie 😁
Im większa jest tym rzadziej zdarza się, że usnie sama 🤷‍♀️ chyba, że w wózku.
Zazwyczaj właśnie noszę ja parę minut na rękach albo przystawiam do piersi.
Nie jest to jakoś bardzo uciążliwe chociaż wiem, że położna uczulała, żeby nie nauczyć dziecka zasypiania tylko na rękach albo tylko przy piersi 🙈🙈🙈
Melania też tylko tak usypia, albo na rękach, albo przy cycu. Potem nawet śpi tak na rękach, gdy jesteśmy np. u kogoś, albo w restauracji i nie ma gdzie jej odłożyć. Ma to od maluszka. Taka była nieodkladalna i tyle. Znam różnicę, bo syn był raczej z tych niechętnych na przytulasy i wiem, że to trochę w dziecku jest taka potrzeba, jego chciałam tulić, a on był na nie.

Kojarzycie może z jakiej firmy są ubranka, które mają takie oznaczenia rozmiarów? Dostałam kilka świetnych używanych ubranek z takimi znaczkami i nie mogę dojść co to za firma, a metka wcale nie pomaga.

Załączniki

• IMG-20210824-WA0022.jpeg
    IMG-20210824-WA0022.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 68
Jeszcze raz będziemy jechać, mała u niego była spokojna, on naciskał punkty żeby ją rozluźnić bo jest spieta w odcinku piersiowym i szyjnym temu glowka ucieka na bok. Teraz czekamy na efekty bo trzeba dać jej klika dni aby się wszystko dobrze ustawiło , glowka się wyprostuje, a druga jeszcze wizyta jeszcze jest niezbędna. Ale godziny wizyty wybieram dzienne to już na bank 😂
To super....mam nadzieję , że następna wizyta będzie ostatnia:)
Kojarzycie może z jakiej firmy są ubranka, które mają takie oznaczenia rozmiarów? Dostałam kilka świetnych używanych ubranek z takimi znaczkami i nie mogę dojść co to za firma, a metka wcale nie pomaga.
Pepco ma "so cute z logo misia" ....no chyba że to z pepco ale jakiś czas temu....wtedy mogło być inne logo...

reklama
Do góry