Będe miała wnuki z kręciatymi włosami!Ojaaa, jaki przystojniak No to weselicho powoli szykujemy, mamy sporo czasu O masz swoją przyszłą synową Zobacz załącznik 1307387Zobacz załącznik 1307389Zobacz załącznik 1307390Zobacz załącznik 1307391
reklama
Patii26
Fanka BB :)
Hahaha, prawdopodobnie Szalone, już chcą swatać półroczne dzieciBęde miała wnuki z kręciatymi włosami!
A jak pokazałam Neli zdjęcie Twojego synka ( jak ma na imię? Bo chhba nie mówiłaś ) i powiedziałam jej, że to jej przyszły mąż to się tak patrzyła na niego i uśmiechała hahaha także zaakceptowała
Tomek niestety Nela bedzie musiala stanąc w konkursie na żonę, bo moja przyjaciółka juz dawno zaklepała sobie tą rolę dla swojej 2,5 letniej córki ale jakoś się dogadamyHahaha, prawdopodobnie Szalone, już chcą swatać półroczne dzieci
A jak pokazałam Neli zdjęcie Twojego synka ( jak ma na imię? Bo chhba nie mówiłaś ) i powiedziałam jej, że to jej przyszły mąż to się tak patrzyła na niego i uśmiechała hahaha także zaakceptowała
Patii26
Haha no ale wiesz, Tomek i Nela są w tym samym wieku, więc będą mieli podobne zainteresowania w wieku dziecięcym, tamta dziewczyna starsza od niego, więc już na innym etapie jest, także Nelka myślę ma większą przewagęTomek niestety Nela bedzie musiala stanąc w konkursie na żonę, bo moja przyjaciółka juz dawno zaklepała sobie tą rolę dla swojej 2,5 letniej córki ale jakoś się dogadamy
Ostatnia edycja:
MamM
Ooo, to też potroił Dzielna Mama z Ciebie. Pamiętam tę początkową walkę o każdy gram. Tylko się cieszyć, że tak pięknie się mały rozwija. ( a jak ma na imię, bo też przeoczyłam? )Kochana mój urodził się 2060 kg a teraz 7650 kg a długość 51 cm a teraz 69 cm
solić omg na przyprawy przyjdzie czas a szczególnie na sól ale kiedyś było inaczej nie było takiej świadomościNo właśnie wolę cos fachowego, bo moja mama już wczoraj zdziwiona ze nie sole dania.
U nas cukinią wiem że na tak bo dziś resztę jej zrobiłam tej cukinki i aż z przyjemnością ją sobie jadła też czekam na siedzenie bo chce bardzo BLW.
Jeszcze wodę podaję w doidy. Śmiesznie to wygląda bo ona język do kubka pcha i liże tą wodę
tak robią mój też tak robił wygląda jakby kot pił ale to minie także napawaj się bo to zabawne jest
może być jak to kiedyś było Cukier krzepiTak nasze mamy miały inne wytyczne moja to nawet o słodzeniu wody mówiła, zresztą co się dziwić nawet kuzynka która miała kilkanaście lat temu dziecko dostała w szpitalu inne wytyczne niż ja.
Nawet w książce kucharskiej z czasów mojej mamy wszystkie dania dla niemowlaków każą dosładzać i dosalać myślę że za kilkanaście lat tez stwierdzą że to co my robimy to tez jest źle a my będziemy zdziwione czemu nasze dzieci nie robią tak jak my
ok Dziewczyny zbierajcie tą kasę bo dzieci teraz wymagająceOjaaa, jaki przystojniak No to weselicho powoli szykujemy, mamy sporo czasu O masz swoją przyszłą synową Zobacz załącznik 1307387Zobacz załącznik 1307389Zobacz załącznik 1307390Zobacz załącznik 1307391
MamM
Cudny, cudny, cudny. Fryzurka jak od fryzjera. Tak mu same ładnie rosną czy już przycinasz?Mówisz i masz wrzuć proszę w takim razie zdjęcia mojej synowej
reklama
no początki były straszneOoo, to też potroił Dzielna Mama z Ciebie. Pamiętam tę początkową walkę o każdy gram. Tylko się cieszyć, że tak pięknie się mały rozwija. ( a jak ma na imię, bo też przeoczyłam? )
mój Mąż się śmieje że to przez mleko od niemieckich krów co przy A2 się pasają
niestety niektórzy nie rozumieją żartu wiecie że jedna z sióstr się do mnie nie odzywa bo dużo niemieckich rzeczy mamy (powiedzieliśmy że kij jej w d...)
Stanisław Tadeusz