reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No właśnie wolę cos fachowego, bo moja mama już wczoraj zdziwiona ze nie sole dania.
U nas cukinią wiem że na tak bo dziś resztę jej zrobiłam tej cukinki i aż z przyjemnością ją sobie jadła 😃 też czekam na siedzenie bo chce bardzo BLW.
Jeszcze wodę podaję w doidy. Śmiesznie to wygląda bo ona język do kubka pcha i liże tą wodę 😂
Tak nasze mamy miały inne wytyczne moja to nawet o słodzeniu wody mówiła, zresztą co się dziwić nawet kuzynka która miała kilkanaście lat temu dziecko dostała w szpitalu inne wytyczne niż ja.
Nawet w książce kucharskiej z czasów mojej mamy wszystkie dania dla niemowlaków każą dosładzać i dosalać😅 myślę że za kilkanaście lat tez stwierdzą że to co my robimy to tez jest źle a my będziemy zdziwione czemu nasze dzieci nie robią tak jak my😉

Mówisz i masz 😁 wrzuć proszę w takim razie zdjęcia mojej synowej 😂
Ojaaa, jaki przystojniak 😀😍 No to weselicho powoli szykujemy, mamy sporo czasu 😂😁 O masz swoją przyszłą synową 😅Zobacz załącznik IMG_20210813_123107.jpg
IMG_20210812_174900.jpg
IMG_20210807_191507.jpg
IMG_20210806_145431.jpg

Kurcze wstyd się przyznać ale nie potrafię zmniejszyć zdjecia, za każdym razem jak próbuję dodać to mi wyświetla, że za duży rozmiar zdjęcia. Jak to ogarnę to wrzucę 🤔😆
Bardziej tu chodzi o to, że ma za duzo MB to zdjęcie. Ja zauważyłam też, że jak robię zdjęcie jako "portret" to za duże jest i nie mogę tutaj wstawić.

Cudny chlopak😍 a powiedz jak wasze problemy zdrowotne?
Na razie chyba spokój.... Robię co mogę- daję probiotyki, używamy pieluch jak najbardziej naturalnych, moczenie w korze dębu a ostatnio maść z propolisem na pupę. Na ile to pomoże, zobaczymy. Mam nadzieję, że to już nie wróci🙂

reklama
Do góry