szczerze sporo czytałam i zdecydowałam się na ebook Link do: Ebook Rozszerzanie diety w 6 krokach - najważniejsze informacje | RozszerzanieDiety.pl 40 zł ale nie wiem czy jest wart chyba zasadyPytanie do @Vanes bo na bank wiesz, masz jakąś stronę gdzie jest jakiś sensowny schemat rozszerzania diety, co podawać, jakimi etapami itd? Bo w internecie co strona to co innego i mam mętlik totalny.
wrzucam Ci spis treści.
ja jednak nie idę zgodnie z tymi krokami bo np zboża są w kroku 4 a ja podałam najpierw kaszkę mięso, jaja, strączki zamierzam dopiero bliżej 1 r.ż.
jak zacznie siedzieć to napewno przejdę na blw o czym tutaj też jest
przy każdym kroku są też propozycje posiłków dla mnie naprawdę wart swojej ceny i podoba mi się ta złota zasada Rodzic decyduje co poda dziecko decyduje co zje
dodatkowo ja to myślę aby obserwować dziecko jak niechce czegoś to przejść dalej wrócić za tydz spróbować nie ma co na siłę pchać wg planu jakiegoś a jak coś uwielbia to podawać nie ma też co zabraniać (a spotkałam się z takimi a weź nie podawaj tego warzywka bo zaparcia jeju jak brzuch go nie boki, kupę robi i smakuje to dlaczego każdy ma inny żołądek dlatego zasłyszanych ciotek, babć to nie słucham wolę fachową literaturę)