Lipaaa
Fanka BB :)
Dziękuję raz jeszcze Vanesno powiem CI że talent masz
średnio się znam na sztuce więc ciężko mi wyceniać ale widać jak coś jest piękne, serio powinnaś się zastanowić nad sprzedażą ale też wystawieniem swoich usług np mogłabyś malować portrety maluszków
Ja raczej traktuje malowanie i rysowanie jak hobby, których mam wiele hehe
Też myślę, że to ściema. Moja kilka razy dostała smoka i fakt, ratował sytuację ale teraz wcale nie używamy... Jak próbowałam jej wcisnąć to potraktowała go jak gryzak.wiecie co Wam powiem ale to chyba ściema jest z tymi smoczkami, że dzieci się przyzwyczajają.
ja mojemu dałam jakoś 2 tyg po urodzeniu był moment że namiętnie go ssał potem był etap że zasypiał i zaraz wypluwał
a teraz od tyg wkładam mu smoczka a ten odrazu fuuu jakby chciał mi powiedzieć matka sama se to weź... kompletnie nie chce smoczka nawet jak się popłacze także cieszę się że nie uległam fantazjom i mu nie zabraniałam
Wow dzięki, dobrze, że mnie nie widać, bo dostałam rumiencowLipaaa, teraz dopiero oglądam sobie z bliska fotki... Ty masz talent do malowania także siebie Piękne kreski widzę na powiekach Z racji wieku maluję się codziennie dla dobrego samopoczucia, ale nigdy tak ładnie jak Ty!
Ja pierdziele, dobra jest, kobieta pracującaOooo mam taką ciotkę co też co tydzień okna myje, a jak pojedziesz do niej to Ci nawet buty od spodu umyje
A na fasolkę narobiłaś mi apetytu
Mi się wydaje, że moja córcia tak bardzo lubi leżenie na brzuchu,bo od narodzin często była w tej pozycji kładziona. Nie było dnia, żeby nie leżała na brzuchu. Szybko zaczęła stabilnie trzymać głowę i tydzień po skończeniu 3 miesiąca zaczęła się obracać na brzuch.Brawo
Ja to musze mojemu synowi powiedzieć on usilnie trenuje obrót na brzuch w gondoli ja nie wiem jak on planuje na tych wertepach po których często jeździmy, być na brzuchu
Ale na Twoim miejscu wgl bym się niczym nie sugerowała, chłopak jest zdrowy i silny, te wszystkie umiejętności opanuje w swoim czasie.
Pierwszy roczek to przecież czas samych sukcesów!
Ja też karmie piersią i u nas w nocy też pobudki są 2 razy. Mi wcale to nie przeszkadzaTak ale patrz na to że karmisz piersią zgodnie z planem u nas mm wiec wydaje mi się że nam łatwiej nad tym zapanować
Chociaż Fabryczna nie pocieszyłaś mnie