reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Tez zazdroszczę bo nie mam kiedy okien umyć a co dopiero co innegoPiękne te Wasze dzieła. Podziwiam Was bardzo za wszechstronność: małe dziecko I tworzenie, a jak jeszcze kilkoro dzieci! Super sprawa, tak zazdroszczę zorganizowania się. Sama jestem jednozadaniowa niestety.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Piękne! Absolutnie jest się czym chwalić, ja ubolewam, bo rysować ani malować nie potrafię, zatrzymałam się na szkole podstawowejNie ma czym chwalić za bardzo, nie wrzucam nic do sieci
Farbami bawię się dopiero od kilku lat, polecam wszystkim naprawdę fajna sprawa!
Jestem mocna w rysowaniu ołówkiem portrety, krajobrazy i cała reszta
Zawsze daje rodzinie i znajomym w prezencie
Wrzucam kilka obrazków
Ee tam, ja nie myję okienTez zazdroszczę bo nie mam kiedy okien umyć a co dopiero co innego
Mary2094
U mnie też z tym ciężka sprawa Moja mama co tydzień myjePiękne! Absolutnie jest się czym chwalić, ja ubolewam, bo rysować ani malować nie potrafię, zatrzymałam się na szkole podstawowej
Ee tam, ja nie myję okien
Lipaaa
Miło mi bardzo Vanes, dziękuję.podziwiam serio ! jakie piękne są te obrazy
ile chcesz za ten z czerwonymi liśćmi? cudo
Nigdy nie zastanawiałam się nad ewentualna cena.. A na ile Ty wyceniasz hehe
Ostatnia edycja:
Lipaaa
Dziękuję bardzo!!!Piękne! Absolutnie jest się czym chwalić, ja ubolewam, bo rysować ani malować nie potrafię, zatrzymałam się na szkole podstawowej
Ee tam, ja nie myję okien
Ja też nie myję, za dużo mam
Lipaaa
Co tydzień??? Wow respektU mnie też z tym ciężka sprawa Moja mama co tydzień myje
E
ecza
Gość
Przez moje nadal wszystko widać więc jeszcze nie trzeba myć I moja mama też jest maniaczką mycia okien ale ja ewidentnie tego po niej nie odziedziczyłamTez zazdroszczę bo nie mam kiedy okien umyć a co dopiero co innego
E
ecza
Gość
Podpisuję się pod słowami "karoo-kp" zarówno odnośnie zachwytów nad obrazami "Lipaaa" jak i tym odnośnie zatrzymania talentu na szkole podstawowej również u mniePiękne! Absolutnie jest się czym chwalić, ja ubolewam, bo rysować ani malować nie potrafię, zatrzymałam się na szkole podstawowej
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Co tydzień!?U mnie też z tym ciężka sprawa Moja mama co tydzień myje
Moja mama ze 4 razy do roku. A ja to w ogóle może dwa. Mój mąż zazwyczaj myje, ale w roku łącznie myte są może 3 razy